Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Koupit 406 1.8 nebo 2.0  

1. 1. Koupit 406 1.8 nebo 2.0

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

jj,řešil jsem podobný problém ,(přechod z 405 1.8 benzín) ,zkoušel jsem benzín 1.8 , 2.0 , 2.2 a 2.0 T.

Vyhrál jednoznačně 2.0 Turbo :D

Odesláno

tohle byl čistě můj dojem :) , nepřemlouvám.

Podle udaje servisní knížky - 2.0 16V - 97KW/5500ot.,180Nm/42OOot. :)

2.0 T - 108KW/5300ot., 235Nm/2500ot. :P

Odesláno

Mám už 4 roky 1.8 16V a nemůžu si stěžovat. Sice žádnej sporťák, ale když chci tak předjíždí. ;) Spotřeba uspokojivá a pojistka v pohodě.

2litr bych bral snad jen pro breaka nebo kupé. Ale do kupé je podle mě stejně nej 3litr 6ivál. Vše v manuálu. Automat mi nijak neučaroval. :roker

Odesláno
Původně zaslal: Miku

ale i limuzína se musí přemístit z bodu A do bodu B :roker

A to myslíš že Tě 1.8 nepřemístí z bodu A do bodu B? :myslim

Každýmu vyhovuje něco jinýho. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Miku

jj,řešil jsem podobný problém ,(přechod z 405 1.8 benzín) ,zkoušel jsem benzín 1.8 , 2.0 , 2.2 a 2.0 T.

Vyhrál jednoznačně 2.0 Turbo :D

)

A to máš nový, nebo starý model?

Nový model jsem s turbem neviděl :myslim

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

406 není závoďák, ale limuzína :super

Ale i limuzíny musejí být rychlé, nebaví mě čekat 2 vteřiny na reakci plynu.

Kdybych chtěl opravdovýho sporťáka, tak si koupím japonce. :D

Nejlepší by sice byl V6, ale jezdím pracovně po městě a dálnice, kde na to musím šlapat, tak bych vydělával jenom na benzín.

Odesláno

S 2.0 HDI 80kw vlezu se spotrebou s klasickym dieselem vcetne jezdeni po praze a mimo prahu, tak pul na pul do 7 litru, max 7.5 kdyz hodne stojim v zacpach. Pri ceste mimo prahu jsem na 6.5. Ted jsem natankoval shell v power diesel a trasu kterou jezdim denne a nikdy jsem to nedal pod 6.5 prumer jsem s shell v power diesel dal za 5.8 a to jsem jel jako bezne.

Odesláno

mám starý model,plná výbava včetně kůže.

Před dvěma lety nebyl vůbec žádný výběr 406 , sháněl jsem nějaký pořádný autí s výbavou dost dlouho :grr to nebylo jako dnes a nebyl jsem ochoten dát víc peněz( dodnes se mi líbí víc maska starého :).

Ale jak stárnu začínám pokukovat po 607 :D

Odesláno

Mám 1.8 16V sice poměrně krátkou dobu ale jsem zatím spokojen, myslím že to stačí, vzhledem k připravovanému bodovému systému, bych ani rychleji moc nejezdil. Tedy pokud nechcete jezdit bez papírů.

Odesláno
Původně zaslal: komisar

Původně zaslal: Hym

Mám 1.8 16V sice poměrně krátkou dobu ale jsem zatím spokojen, myslím že to stačí, vzhledem k připravovanému bodovému systému, bych ani rychleji moc nejezdil. Tedy pokud nechcete jezdit bez papírů.

správná řeč chtěl jsem to napsat,ale byl bych asi za cvoka:D,ale je mi už přes 40 tak toho závodění jsem nechal mladším.Nerad bych daroval své orgány někomu,mám se rád a stačí mi že jsem pochoval svého syna před 7mi roky:(

Hold budu muset jezdit pomaleji, pokud si budu chtít ponechat řidičák. Ostravu nebudu dělat za 3 hodiny, ale za 4 a víc pak vždyt ono není kam spěchat. A pak už taky nejsem nejmladší, čekám rodinu a ženuška mi hlídá tachometr :o)))

[upravil dne 8/6/06 Hym]

Odesláno

správná řeč chtěl jsem to napsat,ale byl bych asi za cvoka:D,ale je mi už přes 40 tak toho závodění jsem nechal mladším.Nerad bych daroval své orgány někomu,mám se rád a stačí mi že jsem pochoval svého syna před 7mi roky:(

Tady přece vůbec nejde o závodění ;) , ale jde o to, že když chci třeba konečně někoho předjet a šlápnu na to, tak aby to trochu jelo a nemusela mít strach, jestli stihnu předjížděcí manévr nebo ne..

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Tady přece vůbec nejde o závodění ;) , ale jde o to, že když chci třeba konečně někoho předjet a šlápnu na to, tak aby to trochu jelo a nemusela mít strach, jestli stihnu předjížděcí manévr nebo ne..

Ale ona i ta 406 v 1,8 16V jede pokud se ji šlápne do střev a to mam Break. A jde o to jestli budu někoho předjíždět ve 120 km/h a nebo v 60 km/h. Ve 120 hold tu potřebu předjíždět nemám a v 60 je živý dostatečně.

Odesláno

se čtyřicítkou na krku taky nezávodím :bojim

ale je vždy dobré mít dostatečnou rezervu pro nejrůznější manévry na našich \"skvělých\"cestách.

Prvotní otázka ale zněla na objem motoru - 406 si zaslouží silnější motor :mrk můj názor.

Lidé,kteří hledí na každou korunu si peugeoty nekupují , ale proto , že je něčím oslovily :roker.

Jinak manželka má fabií 1.2 40 Kw - strašné auto :bojim , ale jezdí po městě za 6l.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...