Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Volby do PS jednoznacne vyhral...

Recommended Posts

Odesláno

... Paroubek.

Protoze zakony, ktere ve chvatu rychle s komunistama pred koncem volebniho obdobi odsouhlasili (zamestnanecky zakon, neziskovost nemocnic, atd) se nynejsi pravici nepodari zrusit. Navic nebude dostatecna politicka vule vysetrit vsechny zlociny a narceni objevene v Kubiceho zprave, protoze se s tim bude datvelmi dobre obchodovat.

Pozitivni na tom je, ze se ted budou schvalovat zakony, ktere maji podporu celeho politickeho spektra, coz je zejmena u duchodcovske reformy, reformy zdravotnictvi, reformy dani ajinych zapotrebi, aby se pak ty zakony menili zrovna podle toho, kdo bude mit zrovna v parlamente vetsinu.

Odesláno
Původně zaslal: Masinka

... Paroubek.

Protoze zakony, ktere ve chvatu rychle s komunistama pred koncem volebniho obdobi odsouhlasili (zamestnanecky zakon, neziskovost nemocnic, atd) se nynejsi pravici nepodari zrusit. Navic nebude dostatecna politicka vule vysetrit vsechny zlociny a narceni objevene v Kubiceho zprave, protoze se s tim bude datvelmi dobre obchodovat.

Pozitivni na tom je, ze se ted budou schvalovat zakony, ktere maji podporu celeho politickeho spektra, coz je zejmena u duchodcovske reformy, reformy zdravotnictvi, reformy dani ajinych zapotrebi, aby se pak ty zakony menili zrovna podle toho, kdo bude mit zrovna v parlamente vetsinu.

Chci jen podotknout že v Kubiceho zprávě je zmiňován i V.Tlustý z ODS který podle zprávy měl kontakty s Mrázkem...ovšem toto před volbami pravicová média samozřejmě nezmínila(jak jinak)Kubiceho zpráva je prezentována naprosto jednostranně a účelově!
Odesláno
Původně zaslal: Sova

Chci jen podotknout že v Kubiceho zprávě je zmiňován i V.Tlustý z ODS který podle zprávy měl kontakty s Mrázkem...ovšem toto před volbami pravicová média samozřejmě nezmínila(jak jinak)Kubiceho zpráva je prezentována naprosto jednostranně a účelově!

Na ktery je strane?

Odesláno

Na ktery je strane?

Podle mě na žádné,jen konstatuje skutečnosti...ovšem vše zastírají média a politikové...klasika
Odesláno

Podle mě na žádné,jen konstatuje skutečnosti...ovšem vše zastírají média a politikové...klasika

jo aha ja myslel ze to v ty Kubiceho zprave je, kdyz si psal ze to v ni je. Ja jsem to tam nikde necetl, ale je mozny ze jsem to prehlidnul, proto se ptam na ktery to je strance.

Odesláno

jo aha ja myslel ze to v ty Kubiceho zprave je, kdyz si psal ze to v ni je. Ja jsem to tam nikde necetl, ale je mozny ze jsem to prehlidnul, proto se ptam na ktery to je strance.

To nevím já tu zprávu nečetl,ale četl sem to na internetu-možná to taky není pravda...nevím,ale klidně bych tomu věřl protože Tlustý-ten je všeho schopný
Odesláno

Jo aha, tak v tom pripade ve vztahu k mrazkovi tam o Tlustym neni ani slovo, protoze ta kapitola tam je cela. Tam je akorat ze se paroubek sesel s Kockovymi a prijednavali mrazkovu vrazdu.

Odesláno

Jo aha, tak v tom pripade ve vztahu k mrazkovi tam o Tlustym neni ani slovo, protoze ta kapitola tam je cela. Tam je akorat ze se paroubek sesel s Kockovymi a prijednavali mrazkovu vrazdu.

Sorry já nemám všechny informace podložené CIA,jen sem to četl na internetu,tot vše
Odesláno

no to neni nic od CIA, to stoji v Kubiceho zprave a vali se to na internetu, tot vse :-)

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Poučení??? Když něco kritizuješ, sežeň si informace ať nevypadáš jako trouba.

[upravil dne 4/6/2006 Medvěd]

No tak vidím tak se nálepky kritika nezbavím..bude se mi to předhazovat i v případě kdy sem nic nekritizoval,tato situace nastala právě teď!Nic sem nekritizoval,jen sem podotknul,že sem četl další informaci ohledně této kauzy,i když nepodloženou,ale informaci.Já sem nikomu netvrdil že je to pravda,jen sem psal že sem to četl...
Odesláno

No tak vidím tak se nálepky kritika nezbavím..bude se mi to předhazovat i v případě kdy sem nic nekritizoval,tato situace nastala právě teď!Nic sem nekritizoval,jen sem podotknul,že sem četl další informaci ohledně této kauzy,i když nepodloženou,ale informaci.Já sem nikomu netvrdil že je to pravda,jen sem psal že sem to četl...

Ale no tak tys napsal: Chci jen podotknout že v Kubiceho zprávě je zmiňován i V.Tlustý z ODS který podle zprávy měl kontakty s Mrázkem...ovšem toto před volbami pravicová média samozřejmě nezmínila(jak jinak)Kubiceho zpráva je prezentována naprosto jednostranně a účelově!

Cili ani jedina zminka o tom, ze jsi to nekde cetl, tys to vydal jako fakt, ze to v Kubiceho zprave je, to je ten rozdil, kdybys napsal ze si nekde cetl, ze pry v kubiceho zprave je to a to o Tlustym, tak tohle medved nenapise

Odesláno

Ale no tak tys napsal: Chci jen podotknout že v Kubiceho zprávě je zmiňován i V.Tlustý z ODS který podle zprávy měl kontakty s Mrázkem...ovšem toto před volbami pravicová média samozřejmě nezmínila(jak jinak)Kubiceho zpráva je prezentována naprosto jednostranně a účelově!

Cili ani jedina zminka o tom, ze jsi to nekde cetl, tys to vydal jako fakt, ze to v Kubiceho zprave je, to je ten rozdil, kdybys napsal ze si nekde cetl, ze pry v kubiceho zprave je to a to o Tlustym, tak tohle medved nenapise

Tys prezentoval informacio Svobodovi uplně stejně
Odesláno

Tys prezentoval informacio Svobodovi uplně stejně

Dneks anemam chut nekomu neco dokazovat, tak nekdy jindy :super

Odesláno

Sovo: těším se, až tady místo nesmyslných příspěvků začneš také někomu radit. To je totiž hlavní náplní tohoto fora, ale zjevně jsi to zatím nepochopil.

K tématu: Medvěd tě neoznačil za kritika, napsal ti: \"...sežeň si informace ať nevypadáš jako trouba.\"

Zkus se nad tím zamyslet a nekopat kolem sebe.

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Sovo: těším se, až tady místo nesmyslných příspěvků začneš také někomu radit. To je totiž hlavní náplní tohoto fora, ale zjevně jsi to zatím nepochopil.

K tématu: Medvěd tě neoznačil za kritika, napsal ti: \"...sežeň si informace ať nevypadáš jako trouba.\"

Zkus se nad tím zamyslet a nekopat kolem sebe.

Ach jo...už když sem viděl v topicu poslední příspivatele Kurt...tak už sem si živě dokázal představit co tam na mě zas bude...Já nemužu za to že to je nepodložená informace a i kdyby to nebyla pravda nemám důvod se za ni stydět...taky sem to doplnil napsal že sem to jen četl na netu a že to nemusí být pravda...ak nevím proč do mě šijete...Jinak v sekci pokec provozuju pokec...Přece třeba někomu nebudu zde radit koho má volit...Jinak naposledy sem poradil ze dva net servery o vyhl.aut...to snad rada je!Uznávám,že někdy kritizuju moc a zbytečně,ale uznej že někdy taky na místě a cíleně...
Odesláno

Omlouvám se že sem to zkomolil s Kubiceho zprávou to nemá nic společného ale i tak je to zajímavé......http://aktualne.centrum.cz/domaci/kauzy/clanek.phtml?id=169052&tro1164_0_0

Odesláno

Ahoj.Možná tomu nerozumím,ale proč chtěl Paroubek,aby Kubicu vysílali přímým přenosem a Topolánek se k tomu nevyjádřil,přitom se tam špína rozhazovala na všechny strany (strany myslím tím všemi směry),i když jedním směrem toho bylo více.Topolánek slíbil důsledné prošetření.No různé komise,třeba ta pro vyšetření událostí 17.listopadu,v tichosti vyšuměly.....Někteří komisaři mají docela výnosné zaměstnání.A proč podepsal ministr války výnos,kterým odvelel 24 miliard mimo republiku (místo aby se to využilo doma)? ... A proč nesmím volit prezidenta,dělá to za mě člověk,kterého jsem zrovna nepodporoval?A proč strany,které nedosáhly 5% nedostanou 100.- tak jako ty vítězné - asi mi unikl pojem,co je to demokracie.Anebo má každý \"za nehtama\"?Opravdu tomu nerozumím.Přeskočím radši do rubriky servis....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...