Alex21 Odesláno 21. duben 2024 Odesláno 21. duben 2024 Ahojte,potrebujem sa Vás opýtať ,kde nájdeme na Peugeot 307 cc otvor na olej do prevodovky . Citovat
ozzy56 Odesláno 21. duben 2024 Odesláno 21. duben 2024 ahoj, pokud chceš nalít olej , je nahoře na převodovce tzv. odvzdušnovací ventil--má plastovou čepičku, tento ventil odšroubuj a nalej předem odměřené množství oleje přes trychtýř (lievik) s hadičkou Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 21. duben 2024 Odesláno 21. duben 2024 Případně u 307 je ještě kontrolní otvor za kolem. Sundat kolo, podběh a jde to nalejt i tama. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 21. duben 2024 Odesláno 21. duben 2024 jojo, šroub na tom deklu za levým kolem, ano Citovat
PaKr Odesláno 21. duben 2024 Odesláno 21. duben 2024 Je to pod baterkou. Nedávno jsem to zvládl dolít jenom tak, že jsem vyndal jenom vzduchový filtr a pak to šlo skoro jenom po slepu. Ale pokud nevíš, co přesně hledat, tak je lepší vyndat baterku a ten plech na kterém je. Pak to uvidíš. Akorát ten plech pod baterkou má jeden šroub šroubovaný z podběhu, takže ještě aspoň částečně oddělat plastový podběh. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
dýzl Odesláno 21. duben 2024 Odesláno 21. duben 2024 (upraveno) Měl by to být největší šroub z 6hrannou hlavou největší hlavou a případně ještě na vnitřní 4hran (jako u dveřní kliky-ten by tam měl pasovat ). Viz pozice 18 na obrázku,.Ještě doplním většinou se plní odvzdušnovacím šroubem, pozice 10-11, tedy dle toho jaký je k němu přístup, třeba na xantii LFY se toho nad ním muselo dost odmontovat, takže pro doplnění bylo lehčí bokem, Já tam lil novou náplň po výměně spojky -kdy byl pěkný přístup. Upraveno 21. duben 2024 uživatelem dýzl doplnění txt ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.