pichy Odesláno 31. květen 2006 Odesláno 31. květen 2006 v zimě jsem naboural svoji dvěstapětku. auto jsem nechal spravit nedávno a dneska jsem zjistil, že nefunguje topení! když jsem dal topit na max, tak to byl vždycky proud teplého vzduchu. když jsem si dnes chtěl ohřát čelní sklo, regulace nefungovala, topilo to jako by na min a k tomu ještě něco smrdělo, jako by se něco pálilo. auto dostalo šlupku zepředu, ale schytaly to jen plechy, i chladič zůstal fční. takže co s tím? díky za každou radu. Citovat
pichy Odesláno 31. květen 2006 Autor Odesláno 31. květen 2006 to jako nikdo neví, jestli u takového starého vergla může mít čelní náraz něco společného s topením? Citovat
Kurt Odesláno 31. květen 2006 Odesláno 31. květen 2006 Původně zaslal: pichy to jako nikdo neví, jestli u takového starého vergla může mít čelní náraz něco společného s topením? Myslíš, že každý číhá na foru na to, až se zeptáš? Vynucovat si odpověď na svůj dotaz - navíc ještě 30 minut po jeho položení - mi přijde poněkud \"nepřístojné\". Četl jsi pravidla? Citovat
Trnkoš Odesláno 31. květen 2006 Odesláno 31. květen 2006 Zdar,u 205ky jsem topení ještě nedělal,ale nejdřív si zjisti jestli chodí klapka přepínání topení.(bude to vidět někde u nohou spolujezdce) Jestli klapka chodí tak zahřej motor,dej ruku na hadice co vedou do topení a takhle teplý by měl být i radiátor,jestli neni tak je zanesený a je třeba dát nový Citovat
pichy Odesláno 31. květen 2006 Autor Odesláno 31. květen 2006 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: pichy to jako nikdo neví, jestli u takového starého vergla může mít čelní náraz něco společného s topením? Myslíš, že každý číhá na foru na to, až se zeptáš? Vynucovat si odpověď na svůj dotaz - navíc ještě 30 minut po jeho položení - mi přijde poněkud \"nepřístojné\". Četl jsi pravidla? a nenapadlo tě, že to \"nepřístojné\" dožadování se odpovědi bylo \"úmyslné\"? nechci se hádat, ale s autem jsem měl někam jet, tak jsem na rychlou odpověď čekal, jestli v tom není něco jednoduchého, resp. rychle vyřešitelného. teď už je to ale jedno, pochopitelně se omlouvám všem, které toto mé chování pobouřilo. Citovat
pichy Odesláno 31. květen 2006 Autor Odesláno 31. květen 2006 Původně zaslal: Trnkoš Zdar,u 205ky jsem topení ještě nedělal,ale nejdřív si zjisti jestli chodí klapka přepínání topení.(bude to vidět někde u nohou spolujezdce) Jestli klapka chodí tak zahřej motor,dej ruku na hadice co vedou do topení a takhle teplý by měl být i radiátor,jestli neni tak je zanesený a je třeba dát nový díky za snahu, ale já opravuju kola, v autech se nevyznám. žádnou klapku jsem nenašel, ty hadice ale hřály. mě spíš připadá, že odešel rozháněcí mechanismus, což bude nejspíš nějaký větrák (pokud tam něco takového je). ono to totiž minimálně hřeje, ale nemůžu regulovat intenzitu. Citovat
Ladis Odesláno 1. červen 2006 Odesláno 1. červen 2006 Kdyš se hooodně sehneš v místě spolujezdce tak tam pod plastem palubovky uvidíš na táhlo ovládající klapku. Otáčením knoflíku směruješ proud vzduchu na jednotlivá místa (okno, podlahu, výdechy palubky). Hned vedle je ventilátor uchycený zespoda 3 šrouby + výkonový tranzistor. Mohlo se stát, že spolujezdec se do toho trochu opřel kolenama a je to skřížený. Citovat
pichy Odesláno 1. červen 2006 Autor Odesláno 1. červen 2006 ano, tak jsem to našel. problém je v tom, že já mám ještě ten starší typ, kdy nereguluju teplotu a intenzitu kolečky, ale jsou tam 4 horizontálně se pohybující se jezdci. smůla je ale v tom, že mě zajímá jezdec intenzity a ten není jako jediný ze včech čtyř vidět (resp. jeho táhlo). když jsem to hledal, tak mi došlo, že právě u inkriminovaného čudlu je zřejmě strhlé lanko, a proto to nejde. otázka je, jak se k němu dostanu? Citovat
pichy Odesláno 1. červen 2006 Autor Odesláno 1. červen 2006 hm, tak jsem rozebral palubku a zjistil jsem, že ten \"můj\" jezdec není na lanko, ale táhlo se pohybuje po nějaké elektronickém bazmeku, který reguluje sílu proudu ventilátoru. to taky znamená, že daný problém nevyřeším a budu ho muset svěřit do rukou odborníka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.