Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, je mozny nejak modifikovat ostrikovace na c8 aby byly stejne jak u peugeotu tzn primo ve steracich? Mel sem predtim 807 a prijde mi ze ve steracich je to mnohem lepsi:)

Odesláno (upraveno)

Ony se dají koupit stírací lišty s integrovaným ostřikovačem, tak jestli to nebylo ono.
https://www.citroeny.eu/sady-steracu-bosch/sada-steracu-bosch-twin-s-ostrikovacem-pro-citroen-c8-3397118334-6426ls-6426zw.html

Dělají se i FLAT, ale nevim jestli v tom rozměru na C8
https://www.citroeny.eu/karoserie-osvetleni-a-interier-1/sada-plochych-steracu-bosch-aerotwin-pro-citroen-c4-cactus-3397014199-a199s.html

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno
před 4 hodinami, oddie napsal:

Nebyla to nějaká lidová tvořivost? Já jsem v 807 ostřikovače ve stěračích neměl. Ostřikovací lišty na stěračích byly blahé paměti na 405 :)

Ulysse to má taktéž na stěračích.

Odesláno

Kolegové... starší verze má ostřikovač na ramínkách stěračů ale novější (nevím od kdy přesně) má již klasicky trysky na kapotě. Měl jsem 2003 s ostřikovačem na ramínku a teď mám 2013 co má klasiku. V obou případech to byl P807 ale bude to stejné pro všechny sourozence. 

Osobně mi přijdou klasický trysky na kapotě lepší, nový stěrače pak koupím vlastně kdekoliv za pár kaček... ale odpojit hadičky od kapoty a nastavit je, protáhnout na ramínka (asi chytnou drc páskama) a nasadit ramínka s tryskou by neměl být zase tak složitý problém. Opačně to předělat je o dost komplikovanější. 

Honza

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...