PaKr Odesláno 6. březen 2024 Odesláno 6. březen 2024 Chci vyměnit z jednořádkového, takže ideálně i tím rámečkem okolo. Je to do 406 semimux, rok 99. Fotka vypůjčena z mobilede
Ferry Odesláno 6. březen 2024 Odesláno 6. březen 2024 ty jo, asi bych jeste jeden doma nasel. Mrknu se. 17.4. jedu do F-M, tak bych ti ho pripadne mohl hodit
PaKr Odesláno 6. březen 2024 Autor Odesláno 6. březen 2024 Kdybys našel, tak by to bylo super ten týden bych měl mít odpolední ( pokud se něco nezmění), ale to nevadí. Vezmu si dovolenou
Ferry Odesláno 8. březen 2024 Odesláno 8. březen 2024 tak doma v Pribrami jsem uz nenasel, ale mel bych mit jeste jeden doma na Vysocine jedu tam za 14 dni pred Velikonocema, tak dam urcite vedet.
PaKr Odesláno 10. březen 2024 Autor Odesláno 10. březen 2024 No uvidíš, jestli najdeš. Ale zastavit se můžeš i tak
Ferry Odesláno 1. duben 2024 Odesláno 1. duben 2024 Tak na Vysocine jsem displej nasel. Sice jsem ho zatim nezkousel, ale pri demontazi byl urcite funkcni a uskladnenej byl dobre, tak by nemel byt duvod, aby nefungoval. Nicmene vyzkousim ho a toho 17. odpo urcite plati. Teoreticky bych mohl pribrzdit uz i 16. vecer, ale to jeste presne nevim, jak budu stihat a v kolik by to tak bylo hodin.
Recommended Posts
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.