Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Už se to tu psalo, a nejen tu. Funkčně možná OK, i když většinou starej android a hlavně málo RAM, 2GB jsou fakt žalostně málo. A ted ta druhá věc, zvuk je z toho u 9/10 uplně tragickej, když to přeženu tak je to jako kdyby jsi na palubku položil telefon a pustil hudbu z něj.

Já bych šel volbou RD45, i když to taky není uplně jednoduchý, ale najdeš tu i příspěvky k tomu.

Odesláno

Njn, bude to šmejd. Chce to něco značkového, ať mi to vybudi repracky v aute. Líbilo se mi hlavně umístění, ale použiju 2din rádio a dám ho nad ovládání klimatizace.

Díky za tip, ale rd45 mě neláká. Zvládl bych to nainstalovat, ale já využívám hlavně AUX výstup a ten není u žádného staršího peugeot rádia, pokud se nemylim. Pokud se však pletu, tak se nechám rád mile překvapit. 

Bluetooth, USB a nebo SD karta pro mě nejsou prijatelne.

• Radek Hurvajz changed the title to Autoradio do kapličky 207 z Kauflandu - čína
Odesláno

Uz to vidím. Díky za info.

Jenže nemám tu diagnostiku. 🙃 to musí být asi jedine Peugeot originál dia, že?

Koupil jsem si nove repro a když jsem vyměnil klasické rd4 za stare pioneer rádio, tak je ten zvuk asi tak 1000x lepší. Více to vybudi repracky a celkově je zvuk živější. A že jsem to zkoušel nastavit přes ekvalizéry apod. Stejně tam starej šmejd hraje lépe.

A s tim rd45 plus novým info displayem je problém hlavně v tom, že ho nemůžu nikde na netu najít. Vše je vyprodané...

Odesláno

Dekuji za odkaz a chapu, ze je hezke mit originalni vybavu, ale ten oranzovej displej je pro me uz dost zastaraly. Nejde ani o nejake lcd dotykove ptakoviny, ale je to male a kdyz treba sviti hodne slunce, tak je tam prd videt. A kdyby se to dalo nekde sehnat do petikilca, tak bych nad tim asi i premyslel, ale takto fakt ne.

Odesláno
před 29 minutami, Banato napsal:

treba sviti hodne slunce, tak je tam prd videt

Tak vono stačí nastavit správnou intenzitu a je to vidět i při přímém slunci. Při rozsvícení hlavních světel mám nastavenou intenzitu podsvitu mnohem nižší, aby to ve tmě neoslňovalo. Já s tím problém teda nemám.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...