Banato Odesláno 29. únor 2024 Odesláno 29. únor 2024 Nemate nekdo prosim zkusenost s timto autoradiem? https://www.kaufland.cz/product/481464111/?utm_source=shopping&utm_medium=non-paid&utm_campaign=pricecomparison&sid=46293435 Zajimalo by me, jestli tyhle cinske autoradia jsou vubec nejak pouzitelne, nebo je to jen smejd z aliexpresu. Prijde mi nejake levne… Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. únor 2024 Odesláno 29. únor 2024 Už se to tu psalo, a nejen tu. Funkčně možná OK, i když většinou starej android a hlavně málo RAM, 2GB jsou fakt žalostně málo. A ted ta druhá věc, zvuk je z toho u 9/10 uplně tragickej, když to přeženu tak je to jako kdyby jsi na palubku položil telefon a pustil hudbu z něj. Já bych šel volbou RD45, i když to taky není uplně jednoduchý, ale najdeš tu i příspěvky k tomu. Banato ohodnotil 1 Citovat
Banato Odesláno 29. únor 2024 Autor Odesláno 29. únor 2024 Njn, bude to šmejd. Chce to něco značkového, ať mi to vybudi repracky v aute. Líbilo se mi hlavně umístění, ale použiju 2din rádio a dám ho nad ovládání klimatizace. Díky za tip, ale rd45 mě neláká. Zvládl bych to nainstalovat, ale já využívám hlavně AUX výstup a ten není u žádného staršího peugeot rádia, pokud se nemylim. Pokud se však pletu, tak se nechám rád mile překvapit. Bluetooth, USB a nebo SD karta pro mě nejsou prijatelne. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. únor 2024 Odesláno 29. únor 2024 Všechny RD4 co jsou v 207 mají AUX, stačí ti kabel a povolit AUX diagnostikou valenta.ivan ohodnotil 1 Citovat
Banato Odesláno 29. únor 2024 Autor Odesláno 29. únor 2024 Uz to vidím. Díky za info. Jenže nemám tu diagnostiku. to musí být asi jedine Peugeot originál dia, že? Koupil jsem si nove repro a když jsem vyměnil klasické rd4 za stare pioneer rádio, tak je ten zvuk asi tak 1000x lepší. Více to vybudi repracky a celkově je zvuk živější. A že jsem to zkoušel nastavit přes ekvalizéry apod. Stejně tam starej šmejd hraje lépe. A s tim rd45 plus novým info displayem je problém hlavně v tom, že ho nemůžu nikde na netu najít. Vše je vyprodané... Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 29. únor 2024 Odesláno 29. únor 2024 (upraveno) Objednává se to nejvíc z allegra nebo z Číny https://a.aliexpress.com/_EHCmeIp Upraveno 1. březen 2024 uživatelem Radek Hurvajz oprava odkazu Banato ohodnotil 1 Citovat
Banato Odesláno 1. březen 2024 Autor Odesláno 1. březen 2024 Dekuji za odkaz a chapu, ze je hezke mit originalni vybavu, ale ten oranzovej displej je pro me uz dost zastaraly. Nejde ani o nejake lcd dotykove ptakoviny, ale je to male a kdyz treba sviti hodne slunce, tak je tam prd videt. A kdyby se to dalo nekde sehnat do petikilca, tak bych nad tim asi i premyslel, ale takto fakt ne. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. březen 2024 Odesláno 1. březen 2024 před 29 minutami, Banato napsal: treba sviti hodne slunce, tak je tam prd videt Tak vono stačí nastavit správnou intenzitu a je to vidět i při přímém slunci. Při rozsvícení hlavních světel mám nastavenou intenzitu podsvitu mnohem nižší, aby to ve tmě neoslňovalo. Já s tím problém teda nemám. valenta.ivan a VojtouNerCZ ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 1. březen 2024 Odesláno 1. březen 2024 Taky mi svítí fajn. Hlavní je nemít displej KO který černá za tepla Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. březen 2024 Odesláno 1. březen 2024 No to už mám, vloni v létě se začal projevovat, zatím mírně. Citovat
Hafity Odesláno 1. březen 2024 Odesláno 1. březen 2024 před 8 hodinami, Banato napsal: je tam prd videt Ten je spíš cejtit, než vidět.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.