barenst Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 Kazny uz asi zna funskou pisnicku z Evropy 2 . Tak tady je jeste jeden odkaz . http://dojo.fi/~rancid/loituma__.swf Tak tenhle odkaz snad Kurt nezakaze Citovat
Devilstorm306 Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 Mam jí staženou v mp3 i jako video z koncertu :D Hrozná uchylárna... ale nevim, něco se mi na tom líbí :) [upravil dne 26/5/06 Devilstorm306] Citovat
Guest minimaxa Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 Ideální jako vyzvánění na mobil :D:D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 Původně zaslal: barenst Tak tenhle odkaz snad Kurt nezakaze Copak copak Kurte, ty nemáš rád finský lidový folklor? Citovat
barenst Odesláno 26. květen 2006 Autor Odesláno 26. květen 2006 Jaksy ta pisnicka existuje ve velmi mnoho flash nekonecnych podobach a jedna nebyla moc vkusna . Jinak odkazy na stahovani te pisnicky jsou na http://www.lvi-severu.cz/forum/viewtopic.php?t=34 i s tim zakazanym . Citovat
Guest minimaxa Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 No nenašel sem tam nic zakázanýho. a proč je zakázaná? Citovat
barenst Odesláno 26. květen 2006 Autor Odesláno 26. květen 2006 zakazany bel hned ten prvni odkaz s hitlerem ktery hraje na benque,ale ta uz nefunkuje vubec. viz Http://www.peugeot-club.com/forum/viewthread.php?tid=14207 [upravil dne 26/5/06 barenst] Citovat
barenst Odesláno 26. květen 2006 Autor Odesláno 26. květen 2006 taky dobra varianta http://www.youtube.com/watch?v=cLa0gNa2NOY&search=loituma Citovat
Vopičí Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 Původně zaslal: barenst Tak tenhle odkaz snad Kurt nezakaze Hele já bych nedráždil \"hada\" bosou nohou:D:D:D:D:D:D Jinak ta písnička na mě má magickou přitažlivost, mohl bych to poslouchat celej den........(teda skoro celej):D Citovat
barenst Odesláno 26. květen 2006 Autor Odesláno 26. květen 2006 Původně zaslal: Vopičí Původně zaslal: barenst Tak tenhle odkaz snad Kurt nezakaze Hele já bych nedráždil \"hada\" bosou nohou:D:D:D:D:D:D ............ To mas jedno , ty stranky toho stareho odkazu uz stejne nefunkuji.Asi taky nejaky admun :-) Citovat
Guest minimaxa Odesláno 27. květen 2006 Odesláno 27. květen 2006 a tuhle znáte? http://swgalaxies.datastart.hu/modules/Videos/files/vader-loituma.swf Citovat
Kurt Odesláno 27. květen 2006 Odesláno 27. květen 2006 Původně zaslal: barenst Tak tenhle odkaz snad Kurt nezakaze Nechápu, proč se v tom hodláš hrabat. Když jsi to tedy opět nakousl, tak to vysvětlím. Barenst sem umístil odkaz, kde byl jistý nacistický vůdce se vztyčenou pravicí a v uniformě s jasně viditelnou svastikou. Opravte mne, pokud se mýlím, ale můj názor je ten, že takové příspěvky na forum Peugeot-Clubu nepatří. Citovat
barenst Odesláno 27. květen 2006 Autor Odesláno 27. květen 2006 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: barenst Tak tenhle odkaz snad Kurt nezakaze Nechápu, proč se v tom hodláš hrabat. Když jsi to tedy opět nakousl, tak to vysvětlím. Barenst sem umístil odkaz, kde byl jistý nacistický vůdce se vztyčenou pravicí a v uniformě s jasně viditelnou svastikou. Opravte mne, pokud se mýlím, ale můj názor je ten, že takové příspěvky na forum Peugeot-Clubu nepatří. Ja priznavam ,ze to bylo trochu moc ,ale v ruce mel benquo a urcite ji nemel stycenou .Ono neslo o to video,ale tu pisnicku. [upravil dne 27/5/06 barenst] Citovat
Kurt Odesláno 27. květen 2006 Odesláno 27. květen 2006 Původně zaslal: barenst Ja priznavam ,ze to bylo trochu moc ,ale v ruce mel benquo a urcite ji nemel stycenou .Ono neslo o to video,ale tu pisnicku. [upravil dne 27/5/06 barenst] Nemám chuť se hádat. Jsem rád, že chápeš to, že to \"bylo trochu moc\". K té ruce - podívej se na U2U a pak napiš, jestli je vztyčená. Citovat
Vopičí Odesláno 27. květen 2006 Odesláno 27. květen 2006 No já jsem za tím taky neviděl toho fešáke se zdvihlou rukou , ale spíš pěknou písničku s komicky se pohybujícím obrázkem.:super Pokud je zakázaný tohle, tak já osobně bych tady zatrhl i pár dalších věcí (např. některé velice nechutné nehody). Ale zase chápu, že na fešáka se zdvihlou rukou jsou lidé ještě pořád velice choulostiví. [upravil dne 27/5/06 Vopičí] Citovat
Kurt Odesláno 27. květen 2006 Odesláno 27. květen 2006 Původně zaslal: Vopičí No já jsem za tím taky neviděl toho fešáke se zdvihlou rukou , ale spíš pěknou písničku s komicky se pohybujícím obrázkem.:super Pokud je zakázaný tohle, tak já osobně bych tady zatrhl i pár dalších věcí (např. některé velice nechutné nehody). Ale zase chápu, že na fešáka se zdvihlou rukou jsou lidé ještě pořád velice choulostiví. [upravil dne 27/5/06 Vopičí] A navíc ty nehody mají se zaměřením tohoto fora trochu více společného, že? (ačkoliv netvrdím, že se mi ty obrázky kdovíjak líbí). Ten barenstův příspěvek už jsme spolu vyřešili, takže k tomu nemám co víc dodávat. howgh Citovat
Medvěd Odesláno 27. květen 2006 Odesláno 27. květen 2006 O. K. - v tomto PLNĚ stojím za Kurtem, na pi.oviny podobného zaměření se na i-netu specializuje spousta jiných fór, tak proč si to tu máme za.írat podobnýma ptákovinama i my??? Taky je potřeba si uvědomit, že za provoz stránek je někdo odpovědný a ten (v krajním, v Čechách ještě ne příliš často, ale podívejte se po světě) může být velice nepříjemně popotahován. Citovat
Vopičí Odesláno 27. květen 2006 Odesláno 27. květen 2006 No coment, mě jako nezodpovědné osobě se přecijenom hovoří jinak. Citovat
Driver Odesláno 27. květen 2006 Odesláno 27. květen 2006 Celkem chytlavá písnička i když nerozumím z textu ani slovo, ještě si jí pustím tak 10x a budou mi muset zavolat Chocholouška :D V kombinaci s Rathem taky není špatná... TADY Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.