Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: barenst

Tak tenhle odkaz snad Kurt nezakaze :myslim

Copak copak Kurte, ty nemáš rád finský lidový folklor?:D

Odesláno

Hele já bych nedráždil \"hada\" bosou nohou:D:D:D:D:D:D

Jinak ta písnička na mě má magickou přitažlivost, mohl bych to poslouchat celej den........(teda skoro celej):D:D

Odesláno
Původně zaslal: Vopičí

Hele já bych nedráždil \"hada\" bosou nohou:D:D:D:D:D:D

............

To mas jedno , ty stranky toho stareho odkazu uz stejne nefunkuji.Asi taky nejaky admun :-)

Odesláno

Nechápu, proč se v tom hodláš hrabat. Když jsi to tedy opět nakousl, tak to vysvětlím.

Barenst sem umístil odkaz, kde byl jistý nacistický vůdce se vztyčenou pravicí a v uniformě s jasně viditelnou svastikou.

Opravte mne, pokud se mýlím, ale můj názor je ten, že takové příspěvky na forum Peugeot-Clubu nepatří.

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Nechápu, proč se v tom hodláš hrabat. Když jsi to tedy opět nakousl, tak to vysvětlím.

Barenst sem umístil odkaz, kde byl jistý nacistický vůdce se vztyčenou pravicí a v uniformě s jasně viditelnou svastikou.

Opravte mne, pokud se mýlím, ale můj názor je ten, že takové příspěvky na forum Peugeot-Clubu nepatří.

Ja priznavam ,ze to bylo trochu moc ,ale v ruce mel benquo a urcite ji nemel stycenou .Ono neslo o to video,ale tu pisnicku.

[upravil dne 27/5/06 barenst]

Odesláno

Ja priznavam ,ze to bylo trochu moc ,ale v ruce mel benquo a urcite ji nemel stycenou .Ono neslo o to video,ale tu pisnicku.

[upravil dne 27/5/06 barenst]

Nemám chuť se hádat. Jsem rád, že chápeš to, že to \"bylo trochu moc\".

K té ruce - podívej se na U2U a pak napiš, jestli je vztyčená.

Odesláno

No já jsem za tím taky neviděl toho fešáke se zdvihlou rukou :bojim, ale spíš pěknou písničku s komicky se pohybujícím obrázkem.:D:super

Pokud je zakázaný tohle, tak já osobně bych tady zatrhl i pár dalších věcí (např. některé velice nechutné nehody).

Ale zase chápu, že na fešáka se zdvihlou rukou jsou lidé ještě pořád velice choulostiví.

[upravil dne 27/5/06 Vopičí]

Odesláno
Původně zaslal: Vopičí

No já jsem za tím taky neviděl toho fešáke se zdvihlou rukou :bojim, ale spíš pěknou písničku s komicky se pohybujícím obrázkem.:D:super

Pokud je zakázaný tohle, tak já osobně bych tady zatrhl i pár dalších věcí (např. některé velice nechutné nehody).

Ale zase chápu, že na fešáka se zdvihlou rukou jsou lidé ještě pořád velice choulostiví.

[upravil dne 27/5/06 Vopičí]

A navíc ty nehody mají se zaměřením tohoto fora trochu více společného, že? ;) (ačkoliv netvrdím, že se mi ty obrázky kdovíjak líbí).

Ten barenstův příspěvek už jsme spolu vyřešili, takže k tomu nemám co víc dodávat. howgh

Odesláno

O. K. - v tomto PLNĚ stojím za Kurtem, na pi.oviny podobného zaměření se na i-netu specializuje spousta jiných fór, tak proč si to tu máme za.írat podobnýma ptákovinama i my???

Taky je potřeba si uvědomit, že za provoz stránek je někdo odpovědný a ten (v krajním, v Čechách ještě ne příliš často, ale podívejte se po světě) může být velice nepříjemně popotahován.

Odesláno

Celkem chytlavá písnička i když nerozumím z textu ani slovo, ještě si jí pustím tak 10x a budou mi muset zavolat Chocholouška :D :D :D V kombinaci s Rathem taky není špatná... TADY

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...