Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,

mám 206 1.4 (benzin) rok 2001 a zajimalo by me kolik jsou optimalni otacky...... jaka je minimalni bezpecna hranice otacek pro benzin (1.4)

A pri jakych otackach jezdite u benzinu aby jste dostali co nejmensi spotrebu

predem vsem moc dik za odpoveď

• O 2 roky později...
Odesláno

myslim ze od 2000 do 3000 sa mi to potvrdilo z vlastnej skusenosti a auticko ani netrpi. Idealne je ho rychlo vytiahnut na najvyssi prevodovy stupen a potom to drzat v nejakom kludnom limite. Ked je po otackami tak sa vie rychlo opotrebovat remenica a veci tomu podobne,,

Odesláno

Idealni je tak 2000 - 3500 ale nebat se ho protahnout zase tolik to spotrebu nezvysuje a motoru to avedci mnohem vic. Kdyz jsem svoje auto koupil tak jelo jen 130 a dal to neslo, je to tim ze v tom jezdila babka na nakupy a netocila to. POmalu se mi to podarilo rozjezdit a myslim ze uz jezdi normalne. Nemusis se bat ze kdyz to sem tam vytocis ze tomu motoru nejak ublizujes, u benzinu je to potreba...

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Tak tak. Mimochodem, mně na závodech nejdou otáčky pod 4000 a motor si taky nestěžuje. :D

Na jakých závodech:myslim ?Jezdíš vrchy nebo něco jiného a s čím

Odesláno
Původně zaslal: Escaper

Nemusis si pocitat kilometry, ale proste kdyz potrebujes predjet nebo znizet t krizovatky tak se toho bat nemusis. Jen musis mit zahraty motor...

no proto mám živější motor

Odesláno

Mna by len zaujimalo kolko vydrzi taky benzinovy motor. Zatial co som videl testovaci motor ale nebol to motor peugeot, vydrzal 600000 km ale mal len jeden start a to opotrebenie bolo mininalne. Zatial co v praxi maju motory X studenych startov.

Odesláno
Původně zaslal: L.I.P.O.8

Tak tak. Mimochodem, mně na závodech nejdou otáčky pod 4000 a motor si taky nestěžuje. :D

Zatím slalomy, ale na příští sezónu počítám i s nějakým tím vrchem a rallye. :)

Odesláno

Původně zaslal: L.I.P.O.8

Zatím slalomy, ale na příští sezónu počítám i s nějakým tím vrchem a rallye. :)

Ještě si nenapsal s čím :roker .Jestli s Peugeotem nebo s fábií v tříhrnku :D nebo máš nějaké spešl auto

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...