MJSytic Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Asi o tom už víte, ale já to zjistil teprve teď ... http://web.quick.cz/MixJaySytic/406/hezky.JPG Nevím, jak vás, ale mě to potěšilo Citovat
chuck11 Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 Žeby PEUGEOT zjistil,že v P-C jsou skvělí lidičky. Jinak skvělá propagace:super:roll Citovat
Ferry Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 este by to chtelo nejakou slevu u nich Citovat
ondra Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 no ono je to slozitejsi... on mel byt dokonce clanek v peugeot style... no snad letos to vyjde - (pro pracovniky PEUGEOT CR, pokud to ctete, tak to byl vymenny obchod za to, ze jsme bannerem a PR clanky propagovali 407ku pri uvedeni) btw-a vite proc je tam ten odkaz? protoze peugeot se nechce zatezovat s dotazy lidi, ktera maji auta, ktera se jiz oficialne neprodavaji... tak tyto lidi chce smerovat na nas... coz by bylo ok, ale ze by nam poskytli navody nebo know-how, to nee ... resp. zatim od nich jsme nedostali nic oficialne, a muzeme byt radi, ze nam toleruji to, ze uverejnujeme starsi manualy bez jejich souhlasu.... ad slevy - peugeot cr centralne slevu neda, je to vec jednotlivych prodejcu... jinak \"zakulisni drb\" - kdyz jsme s nimi pred dvema roky meli schuzku (dve pani z oddeleni PR) v peugeoti restauraci, tak prvni, co nam rekli po privitani bylo, ze zneuzivame jejich logo .... nacez byl dan smer a zpusob diskuze... logo jsme si obhajili (jiny font, jine ocasky atd)... ale peugeot CR si proste predstavuje, ze pro ne budeme delat horem dolem a prd z toho... takze ja zastavam nazor, dekujeme, vime zu tu jste, ale zijeme si vlastnim zivotem... a muzete se zeptat kohokoliv, kdo s peugeotem jednal, ze proste pro ne nejsme asi ti spravni partneri... Citovat
Kubíček106 Odesláno 31. květen 2006 Odesláno 31. květen 2006 Vy se divíte, když jsem našel tuto stránku tak jsem čet a četl:super. Je to tu fakticky moc obsáhlé. Člověk se tu dozví zajmavé věci. Byl to super nápad tyto stránky založit!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.