Hugo Boss Odesláno 19. leden 2024 Odesláno 19. leden 2024 Podám hezký , čistý a udržovaný vůz Peugeot 308 SW kombi vyroben 9/2011 s motorem 1.6 eHDi o výkonu 82 kw a najeto 181 tis km. 6ti rychlostní manuální převodovka. Vůz pravidelně servisovaný a je to samozřejmě doloženo servisní knihou. Dovoz Německo , po servisní prohlídce, nová STK a Emise , zimní pneu Nokian Vůz je dobře vybaven a to 4x elektrické okna , elektrické zrcátka s automatickým sklapením při zamknutí vozu, centrální zamykání na DO , klima , Abs , ESP , 6x airbag , výškově stavitelné sedadlo řidiče a volant , rádio na CD s ovládáním pod volantem, tempomat s limiterem , palubní počítač , denní svícení atd. K vozu kompletní doklady s palubní literaturou, servisní knihou a 2x klíč V případě zájmu volejte 776605905 cena 115tis kč
Dave_k Odesláno 19. leden 2024 Odesláno 19. leden 2024 Ahoj. Jak je na tom FAP? Při těchhle km už bude na repas ne?
Hugo Boss Odesláno 20. leden 2024 Autor Odesláno 20. leden 2024 Vůz jsem zakoupil v DE se závadou na motoru, byl špatný jeden vstřik - vykazoval zkrat. Jsou vyměněny všechny 4 za nové, kompletní diagnostika a kontrola s přizpůsobením. Proběhla nucena regenerace filtru a dle dia je vše v pořádku a plné funkční… Následně na emisích vše v pořádku a všechny hodnoty v normách uvedeným vyrobcem. z mych zkušeností jsem ve většině případu s vozy dovezenymi z Německa neměl problém s funkčností filtrů a celkově s agregáty… Kvalitní palivo, většinou dálniční provoz a také pravidelný servis. myslim si ze motor a celkové stav vozu je velice dobrý a za tím si stojím, proto jsem ho také dovezl
Hugo Boss Odesláno 11. únor 2024 Autor Odesláno 11. únor 2024 Prodáno v případě zájmu o takový vůz je možné se domluvit na individuálním dovozu staci volat 776605905
Recommended Posts
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.