Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 308sw 1.6 eHDi 2011

Hugo Boss

Recommended Posts

Odesláno

Podám hezký , čistý a udržovaný vůz Peugeot 308 SW kombi vyroben 9/2011 s motorem 1.6 eHDi o výkonu 82 kw a najeto 181 tis km. 6ti rychlostní manuální převodovka.
Vůz pravidelně servisovaný a je to samozřejmě doloženo servisní knihou.
Dovoz Německo , po servisní prohlídce, nová STK a Emise , zimní pneu Nokian
Vůz je dobře vybaven a to 4x elektrické okna , elektrické zrcátka s automatickým sklapením při zamknutí vozu, centrální zamykání na DO , klima , Abs , ESP , 6x airbag , výškově stavitelné sedadlo řidiče a volant , rádio na CD s ovládáním pod volantem, tempomat s limiterem , palubní počítač , denní svícení atd.
K vozu kompletní doklady s palubní literaturou, servisní knihou a 2x klíč 
V případě zájmu volejte 776605905

cena 115tis kč

IMG_4841.jpeg

IMG_4842.jpeg

IMG_4843.jpeg

IMG_4844.jpeg

IMG_4845.jpeg

IMG_4846.jpeg

IMG_4847.jpeg

IMG_4848.jpeg

IMG_4849.jpeg

IMG_4850.jpeg

IMG_4851.jpeg

IMG_4852.jpeg

IMG_4853.jpeg

IMG_4854.jpeg

IMG_4855.jpeg

IMG_4856.jpeg

Odesláno

Vůz jsem zakoupil v DE se závadou na motoru, byl špatný jeden vstřik - vykazoval zkrat. Jsou vyměněny všechny 4 za nové, kompletní diagnostika a kontrola s přizpůsobením. Proběhla nucena regenerace filtru a dle dia  je vše v pořádku a plné funkční… Následně na emisích vše v pořádku a všechny hodnoty v normách uvedeným vyrobcem.

z mych zkušeností jsem ve většině případu s vozy dovezenymi z Německa neměl problém s funkčností filtrů a celkově s agregáty… Kvalitní palivo, většinou dálniční provoz a také pravidelný servis.

myslim si ze motor a celkové stav vozu je velice dobrý a za tím si stojím, proto jsem ho také dovezl 👍🏻

• O 4 týdny později...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...