Naspo Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 příznivci pažoutů, rád bych se zeptal zda nemáte nekdo skušenost s úpravou předních světlometů. Mám světlomety, kde místo mlhovho světla je dálkové. Rád bych to upravil, tak bych Vás rád požádal o radu, jak to přepojit neb na páčce je jen pro zadní mlhovku ale myslím si, že by to třeba nevadilo že se zapnou společně. Hlavne by mne zajímalo zda je dotažen přívod do světla a kdeje relátko pro přední mlhu. Citovat
Martinsk Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Prosím ťa to máš aké svetlá. Na starej 307 sú hmlovky pod stretávačkami a diaľkové sú v rohu smerom ku stredu auta. Na novej 307 sú hmlovky dolu v nárazníku. Ak nemáš predné hmlovky, tak sa dajú dorobiť. Už sa to tu preberalo. Treba hľadať. Citovat
Bohumil Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 2 Naspo : U 307 jsou dálková světla neblíž ke středu auta spolu s obrysovkama. Potkávací (tlumená světla) jsou spolu s mlhovkama mezi blinkrem a dálkovýma. Potkávací v horní 1/2 a mlhové v dolní 1/2 reflektoru. U některých verzí výbavy bývají mlhovky zaslepeny. To, co popisuješ se nevyrábí v žádné verzi. Citovat
Naspo Odesláno 25. květen 2006 Autor Odesláno 25. květen 2006 To co jsem popisoval, mám na 2005, tj. že přední mlhovky nemám jsou zaslepeny. Chtěl jsem jen vědět zda někdo neví zda je instalace připravena a kde je relátko pro přední mlhovku, neb mám jen francouzký manuál. Jinak díky myslel jsem že mlhovka je v kraji a světla v jednom, ješte nejsem tak zběhlí mám ho jen chvíli. Citovat
Bohumil Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 2 Naspo : Zapni obrysovky a pak tím spodním točítkem se na jdeno pootočení zapnou přední mlhovky a na palubce se rožne zelená kontrolka, (jestli je tam el. instalace připravena se dá poznat jen podle toho, že rozpojíš konektor od světla v autě a připojíš ho na jiné světlo); na druhé pootočení se má zapnout zadní světlo do mlhy. Je pouze na straně řidiče. Postupným pootáčením zpět, zase všechno postupně povypínáš. [upravil dne 25/5/06 Bohumil] Citovat
bladerunner Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 nie je 2005 už nový model? tie majú potom hm lovky dole na nárazniku Citovat
doktor Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Původně zaslal: Naspo To co jsem popisoval, mám na 2005, tj. že přední mlhovky nemám jsou zaslepeny. Chtěl jsem jen vědět zda někdo neví zda je instalace připravena a kde je relátko pro přední mlhovku, neb mám jen francouzký manuál. Jinak díky myslel jsem že mlhovka je v kraji a světla v jednom, ješte nejsem tak zběhlí mám ho jen chvíli. Mám taky 2005 starší model a taky jsem ve výbavě neměl mlhovky ale světla jsem na to měl nachystaný,takže jenom výměna toho modulu páček plus něco na řídící jednotce a bylo to hotový.Stálo mě to kolem 4tis.Kč a měl jsem k tomu navíc palubní počítač který jsem tam také původně neměl. Citovat
prco Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 A origo pri kúpe by to nebolo lacnejšie? Asi nie, čo? Citovat
doktor Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 Původně zaslal: prco A origo pri kúpe by to nebolo lacnejšie? Asi nie, čo? Nebylo protože se musí vzít rovnou lepší výbava a to je o dost víc. Citovat
Naspo Odesláno 30. květen 2006 Autor Odesláno 30. květen 2006 Chtěl bych ještě jednou požádat o radu, jak dodělat mlhovku. Kde má být sídlí relátko pro přední a zadní mlhovku, páčku mám jen pro zadní, ale to by nevadilo. Podobně jsem si to upravil na kamionu a nevadilo, že chodily společně. Citovat
dusans Odesláno 31. květen 2006 Odesláno 31. květen 2006 No podle mě jsou všechna relátka napájená na plošným spoji v BSI spolu s pojistkama.Pačka pod volantem je zastrčená do jednotky COM2000 (ovládání světel,stěračů,rádia atd.),která pak přes komunikaci VAN řekne BSI které relátko má sepnou. Citovat
Naspo Odesláno 31. květen 2006 Autor Odesláno 31. květen 2006 Původně zaslal: doktor Původně zaslal: Naspo To co jsem popisoval, mám na 2005, tj. že přední mlhovky nemám jsou zaslepeny. Chtěl jsem jen vědět zda někdo neví zda je instalace připravena a kde je relátko pro přední mlhovku, neb mám jen francouzký manuál. Jinak díky myslel jsem že mlhovka je v kraji a světla v jednom, ješte nejsem tak zběhlí mám ho jen chvíli. Mám taky 2005 starší model a taky jsem ve výbavě neměl mlhovky ale světla jsem na to měl nachystaný,takže jenom výměna toho modulu páček plus něco na řídící jednotce a bylo to hotový.Stálo mě to kolem 4tis.Kč a měl jsem k tomu navíc palubní počítač který jsem tam také původně neměl. A kde ti to dělali. Po rozpravách tu jsem zjistil, že asi to nebude tak jednoduché jak jsem si myslel. Citovat
doktor Odesláno 1. červen 2006 Odesláno 1. červen 2006 Původně zaslal: Naspo Původně zaslal: doktor Původně zaslal: Naspo To co jsem popisoval, mám na 2005, tj. že přední mlhovky nemám jsou zaslepeny. Chtěl jsem jen vědět zda někdo neví zda je instalace připravena a kde je relátko pro přední mlhovku, neb mám jen francouzký manuál. Jinak díky myslel jsem že mlhovka je v kraji a světla v jednom, ješte nejsem tak zběhlí mám ho jen chvíli. Mám taky 2005 starší model a taky jsem ve výbavě neměl mlhovky ale světla jsem na to měl nachystaný,takže jenom výměna toho modulu páček plus něco na řídící jednotce a bylo to hotový.Stálo mě to kolem 4tis.Kč a měl jsem k tomu navíc palubní počítač který jsem tam také původně neměl. A kde ti to dělali. Po rozpravách tu jsem zjistil, že asi to nebude tak jednoduché jak jsem si myslel. Dělali to tady http://www.autospinar.peugeot.cz/ Táta má taky 307 a to samý mu dělali taky a super.Jsou tam moc ochotný ale hlavně věděj co maj dělat což se zrovna o Jihlavským Peugeotu kde bydlím říct nedá. Citovat
Smolik Odesláno 1. červen 2006 Odesláno 1. červen 2006 Pánové už jsem to tu psal záleží na verzi BSI jednotky každá neumí rozsvítit přední mlhovky!!!(chybí tam právě to relátko ) U základních modelů se musí vyměnit a myslím že i nastavit v softu- čili servis ( páčky to zvládnou všechny jen nebudou mít ten symbol. Na stejný okruh ze zadní mlhovkou bych to nezapojoval nemusí to zvládnout ty obvody a odpálit si BSI za 3500,- je škoda. Citovat
Naspo Odesláno 1. červen 2006 Autor Odesláno 1. červen 2006 from smolík tak co by jsi doporučoval, navštívit servis, nebo se to dá nějak zjistit zda jednotka to dokáže. Kdaž jsem se koukal do světel, nikde jsem ale nenašek ani tu kabeláž. Nebo se nato asi vyprdnu. Citovat
Smolik Odesláno 2. červen 2006 Odesláno 2. červen 2006 From Naspo ja měl tu výhodu že světla už mlhovky obsahovali a kabeláž tam byla .(pouze jsem dokoupil BSI jednotku) ale některé světla mají místo mlhovky záslepku!! pokud tam mlhovky máš bude i kabeláž potom možná domluvit se v servise. pokud ale nemáš světla s mlhovkama tak výměna parabol je blbost. potom doporučuju koupit zvlášť sadu mlhovek na nárazník - psalo se to tady cca před 14-ti dny jsou tam i fotky. Citovat
Naspo Odesláno 2. červen 2006 Autor Odesláno 2. červen 2006 paraboly na mlhovky jsou, ale vypadáto již z výroby zaslepeno ( neproraženo ), a kabel jsem tam taky naviděl jen pro potkavací. Citovat
Smolik Odesláno 2. červen 2006 Odesláno 2. červen 2006 Tak do těch to prý namontovat nejde mi tam ti Frantíci osadili i žárovky ) jen BSI jednotku dali jinou . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.