Pextr Odesláno 4. leden 2024 Odesláno 4. leden 2024 Dobrý den nejde mi prave diaľkové svetlo. Stretávacie normálne funguje na oboch svetlách. Na pravom diaľkové nejde. Mám led xenonové světla. Ďakujem za pomoc Citovat
mmartinkovic Odesláno 4. leden 2024 Odesláno 4. leden 2024 Mas to v zlej sekcii, daj si to presunut. Ď. Tak mas LED alebo xenony? Ake auto? aky typ... Citovat
pavelu96 Odesláno 4. leden 2024 Odesláno 4. leden 2024 Ahoj @Pextr , vítám Tě na Peugeot clubu. Trochu se tu porozhlédni, projdi si témata fóra a přečti si prosím pravidla https://www.peugeot-club.com/guidelines/ Základ je použít hledání, když nenajdeš, tak zvolit správnou sekci, výstižný název, informace o vozidle a popsat problém. Předejdeš tím zbytečným chybám, nedorozuměním a ušetříš práci týmu moderátorů. Děkuji za pochopení @mmartinkovic - od toho tu máme tlačítko "Nahlásit" - správnou sekci a přesunutí zařídíme. mmartinkovic ohodnotil 1 Citovat
Pextr Odesláno 4. leden 2024 Autor Odesláno 4. leden 2024 před 4 hodinami, mmartinkovic napsal: Mas to v zlej sekcii, daj si to presunut. Ď. Tak mas LED alebo xenony? Ake auto? aky typ... Sorry xenony. 508 rok výroby 2011 Citovat
Pextr Odesláno 4. leden 2024 Autor Odesláno 4. leden 2024 Do akej sekcie by som to mal presunúť. Ešte sa tu poriadne neorientujem. Citovat
Péťa Odesláno 5. leden 2024 Odesláno 5. leden 2024 @Pextr Ty už to přesunout nemůžeš, ale přesunul jsem vlákno já. Moderátor pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
P607Olda Odesláno 6. leden 2024 Odesláno 6. leden 2024 (upraveno) Vada může být ve výbojce, ve zdroji vys. napětí, anebo pojistka. (Pokud teda máš i dálkové xenony). Řeší se to zkusmo výměnou s druhým světlometem, případně kontrolou napájení 12V (pojistka). Upraveno 6. leden 2024 uživatelem P607Olda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.