Dejv098 Odesláno 30. prosinec 2023 Odesláno 30. prosinec 2023 Dobrý den, začalo se mi mlžit přední led světlomet na Peugeotu 508. Mate někdo zkušenosti čím to muže být, případně prosím o radu jak světlo demontovat Citovat
MJSytic Odesláno 30. prosinec 2023 Odesláno 30. prosinec 2023 Dobrý den, někudy se do něj dostává vlhkost. Buď chybí zezadu krytka, nebo došlo k nějakému poškození. Pro demontáž světla je třeba sundat nárazník. Citovat
Dejv098 Odesláno 31. prosinec 2023 Autor Odesláno 31. prosinec 2023 Krytka zezadu? Kde tam je nějaká prosím ? ta demontáž nárazníku to jsem úplně slyšet nechtěl Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 31. prosinec 2023 Odesláno 31. prosinec 2023 (upraveno) zeptam se trochu jinac nevi nekdo o nekom kdo by dokazal ty svetla pretesnit ? aktualne resime sluzebni Oveckú s LED svetly a mlzi se a krytka tam zadna neni - cely zadek je jeden kus plastu jedine ze by to teklo nekde okolo starteru a nejakeho jeho tesneni Upraveno 31. prosinec 2023 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Dejv098 Odesláno 31. prosinec 2023 Autor Odesláno 31. prosinec 2023 (upraveno) Mě dali na fb skupině odkaz na RS lightning - renovace svetlometu pry je to jedinny člověk co děla i repas led svetlometu. kazdopadne ne fakt zajímá jak se tam vlhkost dostane. Upraveno 31. prosinec 2023 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 31. prosinec 2023 Odesláno 31. prosinec 2023 u nas si ymslime ze nejaka lehka nehoda co neni videt ale treba to svetlo nekde prasklo zespod Citovat
Dejv098 Odesláno 31. prosinec 2023 Autor Odesláno 31. prosinec 2023 (upraveno) Jo taky musím sundat ještě nárazník a podívat se poradně. Jediné co mě napadá je to tesneni kolem toho motorku co ovládá naklápění svetel Upraveno 31. prosinec 2023 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
thorr001 Odesláno 10. leden 2024 Odesláno 10. leden 2024 V 30. 12. 2023 at 20:27, MJSytic napsal: Dobrý den, někudy se do něj dostává vlhkost. Buď chybí zezadu krytka, nebo došlo k nějakému poškození. Pro demontáž světla je třeba sundat nárazník. nárazník se sundávat nemusí... aspoň teda u pre-face modelu se tam dá dostat U mě tohle dělala malá prasklinka v plexi skla, našel jsem ji tím že jsem světlo natlakoval a detektorem úniku plýnu hledal kde to teče, světlo jsem vysušil, prasklina šla utěsnit lepidlem který se používá na plastový okna, rok už to drží alternativ ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.