Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, opravdu si myslíš, že to konstruktér vyřešil jako průtokáč ?  někde tam máš chybu, třeba je prasklé světlo, nevím, ale takhle to určitě nemá být :bojim

Odesláno

mám ten samý problém 308 rok výroby 2010 po nastřikání podvozku a dutin se voda dostává s největší pravděpodobností někde pod světlo (pravé zadní světlo) a tam mi zatéká tak už dva nebo tři roky, možná je to tím nástrikem možná mě někdo lehce nabouzal a tam něco prasklo nebo se posunulo ale v létě jsem sundal světlomet a podlepil jsem ho těsnící páskou na okna ze silikonu a pořád zateká

Odesláno
před 5 hodinami, ozzy56 napsal:

ahoj, opravdu si myslíš, že to konstruktér vyřešil jako průtokáč ?  někde tam máš chybu, třeba je prasklé světlo, nevím, ale takhle to určitě nemá být :bojim

Teče to u obou světel. Těsnění je jen na středu světla. Jinak tam žádné těsnění není.

Odesláno

Mám tam jen světlo, a na tom těsnící pěnu. Jinak mezitím světlem nic nemám. Můžu tě poprosit, co je to prosím za komponenty? Případně i foto. Moc děkuji...

Odesláno (upraveno)

308 nemám. Tohle je z katalogu dílů. Takže nafotit nedokážu. Podle obrázku ta 17 je někde na sloupku pod sklem, 9 v horním rohu pod světlem a 8 pod světlem. Ale asi to nebudou plastový díly jelikož k nim není nakreslenej žádnej "držák" kterej by je držel u kastle jako to je třeba u tý 15. :myslim

P.S pro upřesnění. Jde o 308 první generace? Jelikož to z popisu není vůbec znát. Alespoň rok výroby.

Jinak když jsem koukal na tohle (čas 3:41) video, tak tam mi přijde, že to těsní jen ten čtverec kterým prochází svazek drátů. Jinak voda steče  po kastli dolů pod auto. :myslim

P.S.2 Koukám podle těch držáků světla se asi jedná o HB (já myslel že SW). Podle obrázku máš tam všechna 3 těsnění bez porušení? 1x šroub, 1x vodící čep a 1x svazek.

308zadni.jpg

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno

Pod průchodku jsem dal silikon, a stále tam teče. Mám podezření že tam zatéká pod pantem pátých dveří. O víkendu se na to zase mrknu, a dám vědět. Díky

Odesláno

V 307 sw mi takto teče úplně stejně, někde zvrchu, za světlo a do kapsy. Nenašel jsem kudy. Nakonec jsem ošetřil kapsu antikorozním nátěrem a vrtnul dírku ať to teče ven. U mě je tedy dost možný, že to tam jde někde od panoramy. 

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

cars not that old so door plugs wont have jammed with debris and detritus yet, if it was a leaky sunroof both driver and passenger would be sodden. 9apps

if you recently had the vehicle serviced and you had any work done on the coolant system, a bleeder valve may of been left open but chances are you have a leaking core.

A česky:

auta nejsou tak stará, takže zátky dveří se ještě nezasekly troskami a nečistotami, pokud by to bylo netěsné střešní okno, řidič i spolujezdec by byli promočení. pokud jste nedávno nechali vozidlo servisovat a provedli jste nějakou práci na chladicím systému, mohl být odvzdušňovací ventil ponechán otevřený, ale je pravděpodobné, že máte netěsné jádro.

Upraveno uživatelem maldiv097
Překlad
Odesláno

@maldiv097 Vítám Tě na Peugeot clubu.

Řekl bych, že jsi mimo jak v tématu, tak v profilu. Ale třeba jen ztraceno v překladu...

P.S.: asi si to sám přelož, jelikož dle profilu nevím odkud jsi, tak to nechám na Tobě.

S pozdravem moderátor

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...