holliers Odesláno 25. prosinec 2023 Odesláno 25. prosinec 2023 Prosím o radu. Takhle mi teče voda na zadním světlem. Pod těsnění jsem dal těsnící tmel, tam to neteče. Má tam ta voda takhle téct, a nějakým kanálkem odtékat. Nebo to tam nemá téct vůbec. Děkuji za odpovědi, už jsem bezradný VID_20231225_123327.mp4 Citovat
ozzy56 Odesláno 26. prosinec 2023 Odesláno 26. prosinec 2023 ahoj, opravdu si myslíš, že to konstruktér vyřešil jako průtokáč ? někde tam máš chybu, třeba je prasklé světlo, nevím, ale takhle to určitě nemá být Citovat
davidse Odesláno 26. prosinec 2023 Odesláno 26. prosinec 2023 mám ten samý problém 308 rok výroby 2010 po nastřikání podvozku a dutin se voda dostává s největší pravděpodobností někde pod světlo (pravé zadní světlo) a tam mi zatéká tak už dva nebo tři roky, možná je to tím nástrikem možná mě někdo lehce nabouzal a tam něco prasklo nebo se posunulo ale v létě jsem sundal světlomet a podlepil jsem ho těsnící páskou na okna ze silikonu a pořád zateká Citovat
holliers Odesláno 26. prosinec 2023 Autor Odesláno 26. prosinec 2023 před 5 hodinami, ozzy56 napsal: ahoj, opravdu si myslíš, že to konstruktér vyřešil jako průtokáč ? někde tam máš chybu, třeba je prasklé světlo, nevím, ale takhle to určitě nemá být Teče to u obou světel. Těsnění je jen na středu světla. Jinak tam žádné těsnění není. Citovat
holliers Odesláno 26. prosinec 2023 Autor Odesláno 26. prosinec 2023 Mám tam jen světlo, a na tom těsnící pěnu. Jinak mezitím světlem nic nemám. Můžu tě poprosit, co je to prosím za komponenty? Případně i foto. Moc děkuji... Citovat
Dave_k Odesláno 26. prosinec 2023 Odesláno 26. prosinec 2023 (upraveno) 308 nemám. Tohle je z katalogu dílů. Takže nafotit nedokážu. Podle obrázku ta 17 je někde na sloupku pod sklem, 9 v horním rohu pod světlem a 8 pod světlem. Ale asi to nebudou plastový díly jelikož k nim není nakreslenej žádnej "držák" kterej by je držel u kastle jako to je třeba u tý 15. P.S pro upřesnění. Jde o 308 první generace? Jelikož to z popisu není vůbec znát. Alespoň rok výroby. Jinak když jsem koukal na tohle (čas 3:41) video, tak tam mi přijde, že to těsní jen ten čtverec kterým prochází svazek drátů. Jinak voda steče po kastli dolů pod auto. P.S.2 Koukám podle těch držáků světla se asi jedná o HB (já myslel že SW). Podle obrázku máš tam všechna 3 těsnění bez porušení? 1x šroub, 1x vodící čep a 1x svazek. Upraveno 26. prosinec 2023 uživatelem Dave_k Citovat
holliers Odesláno 27. prosinec 2023 Autor Odesláno 27. prosinec 2023 Ahoj, moc díky za informace. Já jsem dnes po dalším zkoumání zjistil, že ta voda teče po c sloupku zevnitř. Ano je to první generace. Citovat
Dave_k Odesláno 27. prosinec 2023 Odesláno 27. prosinec 2023 Zkontroloval bych průchodku kabelů pro 5 dveře. Citovat
holliers Odesláno 27. prosinec 2023 Autor Odesláno 27. prosinec 2023 Pod průchodku jsem dal silikon, a stále tam teče. Mám podezření že tam zatéká pod pantem pátých dveří. O víkendu se na to zase mrknu, a dám vědět. Díky Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 28. prosinec 2023 Odesláno 28. prosinec 2023 V 307 sw mi takto teče úplně stejně, někde zvrchu, za světlo a do kapsy. Nenašel jsem kudy. Nakonec jsem ošetřil kapsu antikorozním nátěrem a vrtnul dírku ať to teče ven. U mě je tedy dost možný, že to tam jde někde od panoramy. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 28. prosinec 2023 Odesláno 28. prosinec 2023 taky jsem jednou u Fiatu 128 vrtnul dírku pod hadicí od nádrže v kufru--furt tam byla voda a nepřišel jsem na to, kudy se tam dostává Citovat
maldiv097 Odesláno 11. leden 2024 Odesláno 11. leden 2024 (upraveno) cars not that old so door plugs wont have jammed with debris and detritus yet, if it was a leaky sunroof both driver and passenger would be sodden. 9apps if you recently had the vehicle serviced and you had any work done on the coolant system, a bleeder valve may of been left open but chances are you have a leaking core. A česky: auta nejsou tak stará, takže zátky dveří se ještě nezasekly troskami a nečistotami, pokud by to bylo netěsné střešní okno, řidič i spolujezdec by byli promočení. pokud jste nedávno nechali vozidlo servisovat a provedli jste nějakou práci na chladicím systému, mohl být odvzdušňovací ventil ponechán otevřený, ale je pravděpodobné, že máte netěsné jádro. Upraveno 17. leden 2024 uživatelem maldiv097 Překlad Citovat
pavelu96 Odesláno 11. leden 2024 Odesláno 11. leden 2024 @maldiv097 Vítám Tě na Peugeot clubu. Řekl bych, že jsi mimo jak v tématu, tak v profilu. Ale třeba jen ztraceno v překladu... P.S.: asi si to sám přelož, jelikož dle profilu nevím odkud jsi, tak to nechám na Tobě. S pozdravem moderátor Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.