Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj všichni. Z vraku za 20tk se snažím udělat krásné nové auto. Peugeot 206 cc. Motor a převodovka po servisu. Přední a zadní náprava vyměněná včetně geometrie. Teď nový antracit celolak. Alu kola domluvená na pískování. Potřebuji někde sehnat gumy okolo oken. A tip na světla, k černému autu "devil eyes" přední i zadní. Prosím o inspiraci/tip. Ať to stojí za to.

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno (upraveno)

Přeji si jen radu, jaká ta světla a kde je sehnat. Howgh. Zkrátil jsem to. Děkuji za upozornění.

Odesláno (upraveno)

Medvěde děkuji za tip. Vím přesně, kde to je. Zrovna ve středu jsem byl na jednání ohledně dálničního DO. Že mě to nedocvaklo. Měl bych se častěji dívat do občanky na rok narození....

Odesláno

Děkuji přátelé za kladně reakce, požádám vás tedy o smazání vlákna. Tip na devil eyes nepřišel, zkusím to jinde.

Odesláno (upraveno)

Proč by se to mělo hned mazat? Prostě uprav název a počkej na někoho, kdo poradí. Nesedí tu všichni online, aby se to hned (do hodiny) vyřešilo.

Upraveno uživatelem pavelu96
Doplnění
Odesláno (upraveno)

Přesně, já na tabletu fuckt levé ani pravé myšítko nemám, ale když to píše @Péťa tak je to zákon.

Odesláno

Tak tedy, tip na tunnig? Mohu na to gůglu najít, ale třeba by chtěl někdo něco prodat? Hugo Boss je asi dobrý nápad, jenže já su marod bez možnosti vycházek. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...