Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Motorizace to spolehlivá je, asi nejlepší motor z benziňáků, ale je to model před faceliftem, tam byli nějaké problemy s elektrikou všeobecně. Další problem bych viděl v tom že to má 280tis km, pokud to nebude pěčlivě udržované auto nacpeš do toho asi dost peněz.

Navíc se zdá že to bylo v minulosti při prodeji v r. 2008 stočený o 70tis km

To jsou zaznamy z českých STK - https://www.kontrolatachometru.cz/

obrazek.png

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Byl si s tou kontrolou tachometru rychlejší jak já :D ale děkuji za rychlou reakci. 

Já už jednu 307 měl. Takže věčně praskajíci žárovky a nefunkční páčky pod volantem mě asi nepřekvapí. Ale co se týče prostoru a pohodlí, to jsem si nemohl stěžovat. 

Je to bohužel autobazar a navíc nemá nějaké valné recenze, takže to bude asi kašička. 

Škoda, ten zelený interiér se mi vždy líbil. 

Odesláno (upraveno)

NO myslim že je to Bazar v Rajhradě, tak tam bych si pro auto asi nešel, to je fakt. Jednu malou zkušenost s návštěvou u nich mám, a tolik arogance a dívání se na zákazníka jako na absolutního blba jsem nikdy nezažil.

Myslim že za ty prachy se dá najít lepší kus.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

307 sw je fajn vozítko. Mám hatchback s 1.6 NFU a o tom autě nevím, ročník 2002. Pak mám sw s 2.0i a do toho jsem už takovejch 150k+ zahučel :D Je ale pravda, že NFU se kupovalo se 190k a má teď 250, dvoulitra jsem kupioval se 160k a už má 550...
Pokud to auto bude držet, bude v dobrým stavu a bude jezdit, hodíš to do plynu a jseš vysmátej... Ale chce to hledat. Slušný SWčka si lidi drží. Nevím, jak to máš daleko, ale tohle vypadá slušně. Jinak si osobně nemyslím, že SW ve hodně slušným stavu seženeš za 40k. 

https://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/307/189079017

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Máš na autech dobre nájezdy. 🙂

Já mám 207sw 1.4 a taky jezdí krásně, ale tři děcka tam prostě nedám. Takže ho nechám manželce, aby vozidla smrady do školy a já si musím sehnat něco jiného. Nejlepší by bylo jak financne, tak prostorové ta 307 sw. Bohužel na 308 sw nemám love. Ale zatím jsem nic hezkého nenašel. 

Odesláno

Jelikož hledáš v cenové relaci 307, tak 308 sw počítám 1 generaci, a tam už je to s benzínama složitější...  Nfu tam tuším vůbec není, jen dvoulitr RFJ (ale to jsem ještě nepotkal) a zbytek z těch benzínu už stojí za prd... Jako levný, poměrně praktický a motoricky spolehlivý rodinný auto spíš ta 307. Když člověk vezme facelift, tak je sice kapánek dražší ale má vychytaných spoustu dětských nemocí předface (o těch vím svoje, jelikož mám první ročníky 2002, a ty jsou co se týče některých prvků pěkně zmatlaný dohromady :D). Jediný velký mínus u faceliftu jsou zadní lampy (snadno řešitelné), horší u dvouzóny klapky klimy (záleží v jaký fázi to chytneš). 

Vozím v tom 4 fagany (3, 7, 9, 11 let) a manželku. Sic bych radši větší, ale pro nás jediné rozumné řešení je dodge grand caravan (manželka má podmínku automat, já zas benzín a lpg) , který je ale v rámci ještě jednoho až dvou let finančně mimo.  Ale zatím to stačí. I k moři bych ai takto troufl. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...