Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P307 2.0 hdi 66kw RHY zapojení hadiček podtlaku EGR

Recommended Posts

Odesláno

Kdyby to tady vadilo poprosím o přesunutí někam jinam.P307 2.0 hdi 66kw RHY zapojení hadiček podtlaku EGR.Ze schématu jsem to nevyčetl.Elektroventil mám jeden a zapojení násladující.Mě jde červeně zakreslená hadička od elektromagnetického ventilu do horní části motoru kde se rozdvojuje a pokračuje do brzdového válce.Druhá modře zakreslená jde přímo z elektroventilu na EGR .Měnil jsem motor vše vyčištěno a chyba motoru P0402.Tak jsem to zaslepil chybu smazal a po chvilce vyskočila znova.Modré kolečko je rozpojení hadičky k EGR.Je to zapojení v pořádku?

20231104_161659.jpg

Odesláno

Píšeš to blbě , z vakupumpy jde podtlak rozbočkou k brzdovýmu posilovači (tahle část nás nezajímá , bo na brzdy si nikdo nestěžoval :D) a k elektroventilu . Od elektroventilu už jde regulovaná část podtlaku do ventilu EGR . Na elektroventilu jsou značky ref a out , hadičky nesmí být přehozený . Závada P0402 značí , že množství vzduchu , který jde přes průtokoměr , je menší , než požaduje ECU , takže buď je pootevřenej (zaseklej) EGR , přicpaný nebo rozpadlý sací potrubí mezi průtokoměrem a turbem , jsou přehozený hadičky na elektroventilu nebo je průtokoměr vadnej ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...