Mat fon Jarkovic Odesláno 20. říjen 2023 Odesláno 20. říjen 2023 Zdravim všechny, mám 206/2006 ve verzi van a čím dál častěji se mě stává že při odbočování do prava se páčka vrací dřív (prostě nedrží). A už se mě bohužel nejednou stalo že ve chvíli kdy páčka držela a já jí chtěl vrátit do středové polohy tak se vrátila a já tak dal blinkr nesmyslně doleva. Zatím žádný karambol ale musím s tím něco vymyslet. Proto bych se rád zeptal jestli mohu koupit páčku prostě z 206 nebo je tam nějaké číselné označení či tipové omezení. Někdo tu totiž někde psal že tam měl páčky z něčeho jiného a bylo to v pohodě. Díky za rady Vráťa Citovat
ozzy56 Odesláno 20. říjen 2023 Odesláno 20. říjen 2023 ahoj, do té doby, než vyměníš (opravíš) páčku blinkrů, dá se nasadit na páčku kousek molitanu --pod plastové obložení páčky--a ten pomůže udržet páčku v neutrální poloze, je to sice dočasná oprava kutilem domácím, ale je opravdu nebezpečné jet za autem, co střídá furt blinkry a nevíš, kam pojede Mat fon Jarkovic ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 20. říjen 2023 Odesláno 20. říjen 2023 Těch páček je x druhů, mají buď připojení přes flex kabel, nebo přes normální drátky, pak mají různé typy mechanismu uvnitř (kolíček, taková kolíbka)... Kdybys chtěl, mrkni na fb Peugeot club a najdi si Honzu Kolba. Je z Prahy a dělá komplet repas modulu, má ns to veškerý díly... Já zs to dával 1500. A je schopný to udělat i na počkání. Mat fon Jarkovic, ozzy56 a sitler ohodnotil 3 Citovat
Mat fon Jarkovic Odesláno 20. říjen 2023 Autor Odesláno 20. říjen 2023 (upraveno) Diky za info, to ho budu muset najit přes někoho protože fb nemám a ani o něm neuvažuji (když vidím jak jsou na něm mnozí doslova závislí) Upraveno 20. říjen 2023 uživatelem pavelu96 Odstraněna zbytečná citace Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. říjen 2023 Odesláno 20. říjen 2023 (upraveno) No když nemáš FCB tak tedy kontakt na osobu co se specializuje na opravu paček pod volant na peugeot, 100% ti pomuže, Jan Kolb 776737100 adresa je Unhošt - Kladno Jeho profil zde: @Honza737 Tady je i vlákno o páčkách s jeho kontaktem Upraveno 20. říjen 2023 uživatelem Radek Hurvajz Mat fon Jarkovic a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Mat fon Jarkovic Odesláno 20. říjen 2023 Autor Odesláno 20. říjen 2023 Před hodinou, ozzy56 napsal: dá se nasadit na páčku kousek molitanu... Diky za radu, zkusím před 7 minutami, Radek Hurvajz napsal: Kontakt..... Unhošt - Kladno To není až tak daleko,jsem z Benešova. Díky V. Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.