Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim všechny,

mám 206/2006 ve verzi van a čím dál častěji se mě stává že při odbočování do prava se páčka vrací dřív (prostě nedrží). A už se mě bohužel nejednou stalo že ve chvíli kdy páčka držela a já jí chtěl vrátit do středové polohy tak se vrátila a já tak dal blinkr nesmyslně doleva. Zatím žádný karambol ale musím s tím něco vymyslet. Proto bych se rád zeptal jestli mohu koupit páčku prostě z 206 nebo je tam nějaké číselné označení či tipové omezení. Někdo tu totiž někde psal že tam měl páčky z něčeho jiného a bylo to v pohodě. 

Díky 😉 za rady Vráťa 

Odesláno

ahoj, do té doby, než vyměníš (opravíš) páčku blinkrů, dá se nasadit na páčku kousek molitanu --pod plastové obložení páčky--a ten pomůže udržet páčku v neutrální poloze, je to sice dočasná oprava kutilem domácím, ale je opravdu nebezpečné jet za autem, co střídá furt blinkry a nevíš, kam pojede :)

Odesláno

Těch páček je x druhů, mají buď připojení přes flex kabel, nebo přes normální drátky, pak mají různé typy mechanismu uvnitř (kolíček, taková kolíbka)... Kdybys chtěl, mrkni na fb Peugeot club a najdi si Honzu Kolba. Je z Prahy a dělá komplet repas modulu, má ns to veškerý díly... Já zs to dával 1500. A je schopný to udělat i na počkání. 

Odesláno (upraveno)

Diky za info, to ho budu muset najit přes někoho protože fb nemám a ani o něm neuvažuji (když vidím jak jsou na něm mnozí doslova závislí) 

Upraveno uživatelem pavelu96
Odstraněna zbytečná citace

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...