AdamS1 Odesláno 18. říjen 2023 Odesláno 18. říjen 2023 Dobrý den, potřeboval bych poradit na mém Peugeotu 307 mám něco špatně s elektřinou. A to že levé tlačítko na okno ovládá pravé a obráceně. U spolujezdce nejde stahování vůbec. U elektrického ovládání zrcátek je ten samý problém pozice vlevo ovládá zrcátko v pravo a obráceně. A při otevření dveří spolujezdce auto upozorňuje na zapomení klíče v zapalování což by měli dělat dveře řidiče. Potřebuji poradit jak tuhle chybu vyřešit a kde hledat závadu nějak to upřesnit díky Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. říjen 2023 Odesláno 18. říjen 2023 (upraveno) A to začalo dělat náhle nebo je to už od koupě? Napadá mě že někdo vyměnil ovladací panel ve dveřích a dal tam z anglické verze. Napiš co tomu předcházelo, jestli nějaká oprava nebo tak něco. Upraveno 18. říjen 2023 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
PaKr Odesláno 18. říjen 2023 Odesláno 18. říjen 2023 Myslím si, že panelem to asi nebude. Ale v diagnostice je položka "levostranný/pravostranný" ( nebo tak nějak) Aspoň v PP 2000 jsem to viděl, v diagboxu si nejsem jistý. Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
AdamS1 Odesláno 18. říjen 2023 Autor Odesláno 18. říjen 2023 Už jsem s touhle závadou koupil. Zkusím přes tu diagnostiku zda to není někde tam. A napíšu jak to dopadlo pavelu96 a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 18. říjen 2023 Odesláno 18. říjen 2023 Ještě mě tak napadá, jestli náhodou nejsou prohozený ty konektory, co vedou do ovladače? Jsou tam 2 se stejným tvarem, tak jestli to někdo nemohl prohodit. Citovat
PaKr Odesláno 18. říjen 2023 Odesláno 18. říjen 2023 @VojtouNerCZ myslíš, že by to způsobilo i upozornění na klíček, když se otevře u spolujezdce? Proto mě napadla ta diag. Sám jsem si u sebe zapl nadstandardní zamykání a to byl zážitek u řidiče se přehodilo otevřeno/ zavřeno, takže to pořád hlásilo otevřené dveře a při zavření dveří se auto hned zamklo. Rychle jsem to nastavil zpět. @AdamS1 jaký máš rok výroby? A diag jedině originál ( nebo čínskou repliku ), žádnou univerzální tohle nenastavíš. Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 18. říjen 2023 Odesláno 18. říjen 2023 (upraveno) Jako spíš to bude přeplý. Ale netuším, co vše přes ten ovladač jde Jen že tohle by se mohlo poměrně snadno stát, např při výměně ovladače. Nadstandardní zamykání je fajn, když je tím ale auto vybaveno. Např u předface 307 jde sběrnice VAN k digi klimě z panelu klimy do středového displeje a až pak dál. Takže když ho odpojíš, klima blbne. Proto bůhví jak jsou natažený dveře Upraveno 18. říjen 2023 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
PaKr Odesláno 18. říjen 2023 Odesláno 18. říjen 2023 Já vím, že nadstandardní zamykání je fajn, mám ho na staré 406. Tady jsem to zapnul, protože jsem myslel, že to musí být, aby šlo dovírání oken. Nakonec jsem zjistil, že dovírání oken jde i s obyčejným zamykáním. Ale aspoň je malá ukázka, co dokáže špatné nastavení v diagnostice. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.