Medvěd Odesláno 12. říjen 2023 Odesláno 12. říjen 2023 (upraveno) Na interfernetu ha mě bliklo upozornění na tuhle diagnostiku https://www.cenynabodumrazu.cz/autoprislusenstvi/autodiagnostika-autocom-cdp--pro-osobni-i-nakladni-vozidla/ Zajímá mě, jestli tuhle diagnostiku někdo neznáte eventuálně zda má/nemá smysl za ní těch 5 pětistovek vypustit. Přemýšlím, že bych to dal mladýmu pod strom Upraveno 12. říjen 2023 uživatelem Medvěd Citovat
Ferry Odesláno 12. říjen 2023 Odesláno 12. říjen 2023 noo, za 500 je pouze sada redukcnich kabelu, diag je za dvojku, jak tak vidim. Je to proste uni diag, neco vycte, nicmene, jestli je to pravda nebo ne, lze jen hadat. Co by s tim tak mel diagnostikovat ? Jestli vaseho Forda, pak lepsi bude ELM327 s prepinacem sbernic, ten bude z Ciny za to petikilo a na Fordu funguje spolehlive. Ale treba na Peugeota stejne musi jedine s peugeotim kabelem a origo softwarem PP2000 nebo Diagboxem (coz kopie z Ciny je taky cca dvojka v CZK ) Citovat
Medvěd Odesláno 12. říjen 2023 Autor Odesláno 12. říjen 2023 Ferry Psal jsem, že to stojí 2500 Kč Citovat
MotoMoto Odesláno 12. říjen 2023 Odesláno 12. říjen 2023 Víš @Medvěd někdy je hodně těžké pochopit tvoje názvosloví a výrazy. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 12. říjen 2023 Autor Odesláno 12. říjen 2023 (upraveno) MotoMoto - radši bez komentu Jinak vzhledem k jeho zaměření v práci by bylo dobré, kdyby ta diagnostika uměla tak nějak všechny značky, což by právě měl zajistit ten balík různých kabelů (si myslím) Upraveno 12. říjen 2023 uživatelem Medvěd Citovat
Hafity Odesláno 12. říjen 2023 Odesláno 12. říjen 2023 před 2 hodinami, Medvěd napsal: Upraveno před 2 hodinami uživatelem Medvěd V čem spočívala úprava ? Citovat
Medvěd Odesláno 12. říjen 2023 Autor Odesláno 12. říjen 2023 (upraveno) Oprava spočívala v záměně nějakýho písmenka, už to přesně netuším (nebylo to podstatné, něco jako náhrada v za b nebo tak ...) Podobně by bylo potřeba nahradit h písmenem n v druhém slově..... Upraveno 12. říjen 2023 uživatelem Medvěd Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.