Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Vazeni pani a damy (?), bol by niekdo tak laskavy a poslal mi schemu na automat. klimatizaciu na Peugeot 406 2,0HDI, rok 2001, vratane rozmiestnenia poistiek a rele v skrinkach a na BSI? Nefunguje, leto na krku a trapi ma uz dlho. Na oplatku viem poskytnut podrobne schemy na rozne ine modely peugeotov aj inych aut, len prave na tento rocnik nemam. Moc dakujem.

jprisegem@post.sk

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Chladivo je naplnene, cievka na kompresore vymenena, ked na nu privediem 12V, zopne. Ale ked stlacim A/C na palubke, display zobrazi A/C, no na cievku sa nedostane 12V. Meral som tlakovy spinac na chladici, tepelny pre chladicom, teplomer vonku v zrkadle, teplomer na streche - interny, vymenil panel kde sa ovlada klima na palubke, skusil som tam dat ine BSI - rovnake, aspon tak vyzeralo, no nic nepomaha. Dnes som zohnal blokovu schemu, zajtra to este cele pozriem, potom napisem. Uz ma ani nehneva to teplo v aute, ale to, ze na to neviem prist........

:(

Odesláno

do akej schranky mam napisat?

Vcera som sa s tym hral, vsetko vyzera OK az na jeden modul oznaceny v scheme 8006, asi tepelny snimac. je pripojeny do BSI 2 vodicmi (8,7) - 8051, 8052 na nich meriam nekonecny odpor, co sa mi nezda. Neviem tento modul najst kde fyzicky je a premerat ho priamo. Neviete poradit, pls?

Odesláno

Heureka, vyriesene, klima funguje.

Problem bol v rozpojenom kabli k termistoru na vyparniku (pod palubkou u vodica vpravo na kureni). Konecne moze byt teplo ake chce!!

Ak mozem niekomu poradit s klimou, rad, preliezol som ju celu komplet, este to mam v hlave.

Dakujem vsetkym za reakcie.

• O 6 let později...
Odesláno

Ludia nefunguje mi klima ked stlacim A/C nedostava sa mi štava do kopresara tak po privedení 12V na priamo kopresor zopina ale nepocujem cvakot relatka. Mam Peugeot 406 rv.2000 2.0HDi 66Kw kod motora RHY. neviem ako mam otvorit tu skrinku s reletkami a ktore relatko to potom je ak by som ju nahadou otvoril vedel by mi niekto poslať schemu popripade neake fotky ako to vyzerá ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...