argoo Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 Vazeni pani a damy (?), bol by niekdo tak laskavy a poslal mi schemu na automat. klimatizaciu na Peugeot 406 2,0HDI, rok 2001, vratane rozmiestnenia poistiek a rele v skrinkach a na BSI? Nefunguje, leto na krku a trapi ma uz dlho. Na oplatku viem poskytnut podrobne schemy na rozne ine modely peugeotov aj inych aut, len prave na tento rocnik nemam. Moc dakujem. jprisegem@post.sk Citovat
Péťa Odesláno 13. červenec 2006 Odesláno 13. červenec 2006 Mam knihu \"Jak na to...\" Jestli tam neco je, muzu oskenovat... Citovat
bedo Odesláno 13. červenec 2006 Odesláno 13. červenec 2006 skus pozret v tychto schemach .. http://406.posik.cz/Elektrika.zip .. automaticka klima tam je ale s tym rozmiestnenim poistiek ti asi nepomozem kedze neviem Citovat
Péťa Odesláno 13. červenec 2006 Odesláno 13. červenec 2006 Nekoukal jsem, co tam ma Jirka, ale elektricka schemata najdes i na mych strankach: http://rouskovi.com/photo/index.php?gallery=./P406_Elektrika Citovat
mazz Odesláno 13. červenec 2006 Odesláno 13. červenec 2006 Co ti nejde?Kompresor zopne?Chladiva je dost?popripade posli VIN cislo poslem ti presnu schemu. Citovat
argoo Odesláno 13. červenec 2006 Autor Odesláno 13. červenec 2006 Chladivo je naplnene, cievka na kompresore vymenena, ked na nu privediem 12V, zopne. Ale ked stlacim A/C na palubke, display zobrazi A/C, no na cievku sa nedostane 12V. Meral som tlakovy spinac na chladici, tepelny pre chladicom, teplomer vonku v zrkadle, teplomer na streche - interny, vymenil panel kde sa ovlada klima na palubke, skusil som tam dat ine BSI - rovnake, aspon tak vyzeralo, no nic nepomaha. Dnes som zohnal blokovu schemu, zajtra to este cele pozriem, potom napisem. Uz ma ani nehneva to teplo v aute, ale to, ze na to neviem prist........ Citovat
longstarr Odesláno 14. červenec 2006 Odesláno 14. červenec 2006 Jak na to přijdeš napiš mam stejny problem Citovat
argoo Odesláno 15. červenec 2006 Autor Odesláno 15. červenec 2006 do akej schranky mam napisat? Vcera som sa s tym hral, vsetko vyzera OK az na jeden modul oznaceny v scheme 8006, asi tepelny snimac. je pripojeny do BSI 2 vodicmi (8,7) - 8051, 8052 na nich meriam nekonecny odpor, co sa mi nezda. Neviem tento modul najst kde fyzicky je a premerat ho priamo. Neviete poradit, pls? Citovat
argoo Odesláno 17. červenec 2006 Autor Odesláno 17. červenec 2006 Heureka, vyriesene, klima funguje. Problem bol v rozpojenom kabli k termistoru na vyparniku (pod palubkou u vodica vpravo na kureni). Konecne moze byt teplo ake chce!! Ak mozem niekomu poradit s klimou, rad, preliezol som ju celu komplet, este to mam v hlave. Dakujem vsetkym za reakcie. Citovat
longstarr Odesláno 17. červenec 2006 Odesláno 17. červenec 2006 No mně už taky jede byla pry chyba v nejakem rele ktere ovlada BSI oprava stala 1800 Jo v peugeot servisu chteli 15litru ze pry musi menit BSI Citovat
Lukyy406 Odesláno 11. březen 2013 Odesláno 11. březen 2013 Ludia nefunguje mi klima ked stlacim A/C nedostava sa mi štava do kopresara tak po privedení 12V na priamo kopresor zopina ale nepocujem cvakot relatka. Mam Peugeot 406 rv.2000 2.0HDi 66Kw kod motora RHY. neviem ako mam otvorit tu skrinku s reletkami a ktore relatko to potom je ak by som ju nahadou otvoril vedel by mi niekto poslať schemu popripade neake fotky ako to vyzerá ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.