Antoan80 Odesláno 15. srpen 2023 Odesláno 15. srpen 2023 Zdravim, chcem vymenit lozisko na kompresore....neviem to stiahnut...detail foto... Mate niekto skúsenosť s tym? Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 15. srpen 2023 Odesláno 15. srpen 2023 Měla by tam být segrovka a pak půjde celá řemenice dolů Citovat
Hafity Odesláno 15. srpen 2023 Odesláno 15. srpen 2023 Ještě by se to mohlo lišit podle výrobce kompresoru.... A mám dojem, že jsem na to použil speciální, leč podomácku vyrobený stahovák.... Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 15. srpen 2023 Odesláno 15. srpen 2023 To je dost možný. Já mám doma 2 kompresory a oba mají teda 2 ségrovky, ty stačí vyloupnout a řemenice jde pak krásně vytáhnout stahovákem. Citovat
Antoan80 Odesláno 15. srpen 2023 Autor Odesláno 15. srpen 2023 Jeden mal segrovku az pod tym prvym "vicko" a to slo pekne dolu a potom 3 ramenny stahovak a hotovo...toto nejde ako keby to pod lisom ci cim zdeformovali a nejde ani to prve vicko demontovat....len maticu som dal dole.... Foto je cislo kompresora... Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 15. srpen 2023 Odesláno 15. srpen 2023 (upraveno) Základ je stáhnout to "víčko", předpokládám, že tím myslíš ten celkový kryt řemenice, který je nasunutý na hřídeli a drží na tisícihranu na konci hřídele. Bez toho se dál nepohneš. A pod tím bych se vsadil bude segrovka. Prostě větší plochý šroubováky a pomaličku opatrně páčit. Upraveno 15. srpen 2023 uživatelem VojtouNerCZ Antoan80 ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 16. srpen 2023 Odesláno 16. srpen 2023 No já mám takový mrazení v zátylku, že do toho velkýho závitu jsem našrouboval odpovídající šroub a použil ho ne coby "stahovák", ale jako "vytlačovák".... Ale už je to hodně dlouho, co jsem to dělal.... Citovat
Antoan80 Odesláno 16. srpen 2023 Autor Odesláno 16. srpen 2023 Zaujímavé.... dnes som sa nedostal k tomu.. až zajtra.. Isto dám vedieť ako som dopadol s tým Citovat
Antoan80 Odesláno 17. srpen 2023 Autor Odesláno 17. srpen 2023 Vobec to nejde zhodit... to je zaistene s tym bazmekom... slisovana matica... to skor ohnem to vicko... Co som oslovil ludi, nik sa s tym este nestretol.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.