Sova Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 Vysvětli mi někdo system prodeje automobilů na ebay.de???Dík Citovat
mk405 Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 měla by to být dražba, zarigistruješ se a přihazuješ, problém je že si pro to pak musíš dojet, myslím že se dají možná i menší věci poslat poštou, ale ne auto samozdřejmě, takže musíš počítat ještě s nejakejma penězma navrh navíc ceny rostou většinou až před koncem... Citovat
Lordmajkl Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 A nemáte někdo zkušenosti s Ebay.com a posíláním do Evropy??? Citovat
deeper Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 Nevím jestli se to stalo jen mě, kupoval jsem mladé pero od Luise Vuitona přes eBAy, první problém byl, že platbu chtěli poslat pouze z banky kterou oni akceptují, je jediná v ČR v Praze, fakt si nepamatuju název, ale někde bych ještě vyhrabal korespondenci mezi jimi a mnou. Po měsící tahanic, jsem měl naštěstí cestu do Londýna kde jsm si za příslušný obnost vyzvedl pero přímo na centrále eBay, ale nevím, když jsem se bavil s britama, tak přes to kupují skoro všechno, u nás to asi nebude taková sranda. Asi mají s Čechama blbé zkušenosti Citovat
Kurt Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 Na eBay lze platit přes PayPal - doporučuju! Citovat
zoby Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 platba přes pay pal je nejlepší a nejjednodušší. jinak ebay je v mnoha zemích, podle koncovky. com je usa de nemecko co.uk anglie... u nás jsou podobné stránky www.aukro.cz www.ikup.cz [upravil dne 19/5/06 zoby] Citovat
Lordmajkl Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 Původně zaslal: zoby platba přes pay pal je nejlepší a nejjednodušší. jinak ebay je v mnoha zemích, podle koncovky. com je usa de nemecko co.uk anglie... u nás jsou podobné stránky www.aukro.cz www.ikup.cz No otom jsem slyšel, jde akorat oto kolik bude stát poštovné a jestli už si to tu někdo nechal poslat třeba s USA??? Bo je tam vždycky psané USA only... Citovat
Kurt Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 Původně zaslal: Lordmajkl No otom jsem slyšel, jde akorat oto kolik bude stát poštovné a jestli už si to tu někdo nechal poslat třeba s USA??? Bo je tam vždycky psané USA only... No když je tam USA only, tak je to USA only, tzn. že máš smůlu! Citovat
Vvitty Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Lordmajkl No otom jsem slyšel, jde akorat oto kolik bude stát poštovné a jestli už si to tu někdo nechal poslat třeba s USA??? Bo je tam vždycky psané USA only... No když je tam USA only, tak je to USA only, tzn. že máš smůlu! spousta lidi nechce posilat mimo US - postovne, ne vse lze legalne odesilat postou, neduvera protoze mimo US jsou uz jen lvi... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 EBAY? nemám s tím nejmenší problémy. nakupuji bez problému. platby buď přes PayPal, nebo jednoduše převodem z účtu své banky. Co se týče posílání ze země do země, záleží na domluvě s dotyčným co prodává, ve většině případů jsme se vždy dohodli. Ať už z Anglie, Francie či Německa. Je dobré sledovat, jaké má dotyčný prodejce hodnocení od kupujících. Co se týče prodeje osobních automobilů, systém je stejný. Objednával jsem z USA stavebnici vozu Schelby Cobra, a normálně dorazila lodí v kontajneru a přes kamionovou dopravu ji dovezli až domu. To samé platí o dovozu jakého koliv vozu z ciziny. Oni ho prostě zabalí a pošlou. Samozřejmě až v okamžiku, kdy mají peníze na svém účtu. [upravil dne 19.5.2006 minimaxa] Citovat
Péťa Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 Původně zaslal: minimaxa Co se týče prodeje osobních automobilů, systém je stejný. Objednával jsem z USA stavebnici vozu Schelby Cobra, a normálně dorazila lodí v kontajneru a přes kamionovou dopravu ji dovezli až domu. To samé platí o dovozu jakého koliv vozu z ciziny. Oni ho prostě zabalí a pošlou. Samozřejmě až v okamžiku, kdy mají peníze na svém účtu. [upravil dne 19.5.2006 minimaxa] Už nehul :D Citovat
Sova Odesláno 19. květen 2006 Autor Odesláno 19. květen 2006 Původně zaslal: minimaxa EBAY? nemám s tím nejmenší problémy. nakupuji bez problému. platby buď přes PayPal, nebo jednoduše převodem z účtu své banky. Co se týče posílání ze země do země, záleží na domluvě s dotyčným co prodává, ve většině případů jsme se vždy dohodli. Ať už z Anglie, Francie či Německa. Je dobré sledovat, jaké má dotyčný prodejce hodnocení od kupujících. Co se týče prodeje osobních automobilů, systém je stejný. Objednával jsem z USA stavebnici vozu Schelby Cobra, a normálně dorazila lodí v kontajneru a přes kamionovou dopravu ji dovezli až domu. To samé platí o dovozu jakého koliv vozu z ciziny. Oni ho prostě zabalí a pošlou. Samozřejmě až v okamžiku, kdy mají peníze na svém účtu. [upravil dne 19.5.2006 minimaxa] S Ebay nemaš nejmenší problémy,ale jak tak čtu tvůj příspěvek tak máš problém s pravopisem:papa Citovat
Sova Odesláno 19. květen 2006 Autor Odesláno 19. květen 2006 nechal sis zabalit a poslat cobru ale ani nevíš že se název píše Shelby...tipoval bych to na jinou stavebnici:) Citovat
Vvitty Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 Původně zaslal: Sova nechal sis zabalit a poslat cobru ale ani nevíš že se název píše Shelby...tipoval bych to na jinou stavebnici:) vic pruhu vic adidas... ebay je i v cine a vietnamu... Citovat
BobyD Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 no vzdycky zalezi na domluve takze i US only se da ukecat koupil jsem tam auto teda to v nemecku a i par dalsich vecicek a jsem plne spokojen obvzlast po te co paypal akceptoval ceske banky jo jenom si uvedomte ze obchod s USA je obchod mimo evropskou unii tudiz podleha clu je dobra se domluvit s prodavajicim a nechat napstat jako value price do 20$ samozrejme pokud jde o neco draheho holt budete muset zaplatit minimalne dph co se tyce prodeje aut je to klasicka drazba je dobre se zapojit tak 5-6 hodin pred ukoncenim vetsinou cena uz moc neskoci pokud je napsano [reserve not meet] znamena to ze minimalni cena kterou rodejce pozaduje nebyla dosazena a tudiz se auto neprodalo i kdyz muze se stat pokud vase cena byla nejvyssi tak vas prodejce kontaktuje a vuz vam proda za cenu kterou jste nabidly vse se dale odviji od domluvi vetsi mnozstvi penez se predavaji az na miste nikoli bankovnim prevodem chce to jen vlek a trada [upravil dne 21.5.2006 BobyD] Citovat
Chip Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 no ja ted kupoval kola a v pohode, ale zalezi jen na domluve. posílal sem peníze z mojeho učtu na učet prodejce a kdyz mu dosly prachy poslal mi kola a druhej den byly kola v praze. jedinej problem byl az v praze s kuryrem ktery mi mel dovezt kola domu. jen kvuli nemu sem dostal kola o tri dny pozdejc takze ja s Ebay sem spokojenej i s aukrem. kazdopadne Vzdy nez nekam prihazuju tak se nejdrív ptam na podrobnosti a pak se nejak dohodnem. :super:aut:aut:aut:super:aut Citovat
BobyD Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 to musel bejt docela balik za kola [predpokladam dhl] teda mysim za dopravu [upravil dne 21.5.2006 BobyD] Citovat
Guest minimaxa Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: Sova nechal sis zabalit a poslat cobru ale ani nevíš že se název píše Shelby...tipoval bych to na jinou stavebnici:) vic pruhu vic adidas... ebay je i v cine a vietnamu... Mno, já sem němčinář, nikoli angličtinář (takže třeba šelby, je mi to naprosto fuk jak se to píše). A co se týče dovozu tý stavebnice, fungoval jsem jen jako osoba, která má na ebay svůj účet. Auto si kupoval a veškeré papíry s tím spojené už vyřizoval někdo jiný (dovozní clo, DPH, atd atd). Pokud se pamatuju, otázka zněla, jak funguje na ebay nakupování aut. Tedy říkám, naprosto jednoduše. Vydražíš. zaplatíš, dovezeš:aut:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.