eman.stotnik Odesláno 26. červenec 2023 Odesláno 26. červenec 2023 (upraveno) zdravim,nemozem nadviazat spojenie s p607 na diagnostiku...otvori mi PP ale neidentifikuje auto,mam tam 2chyby a nenacita ani jednu,mam leciu 7.57 na 32bit noteboku a aj 9.91 na vin10 a stale to iste,,,pritom na p407 som veselo diagnostikoval s tym HW problem bude v aute-co s tym,poradite? este doplnim ze s tymto obd2 blutut adapterom sa so 607 spojim lebo vidim otacky motora ako idu na grafe ale chyby mi samozrejme nenacita. vopred dakujem Upraveno 27. červenec 2023 uživatelem eman.stotnik dalsi poznatok Citovat
eman.stotnik Odesláno 6. září 2023 Autor Odesláno 6. září 2023 tak po mesiaci instalovania uz konecne diagbox funguje-zistil som ze som musel dodrzat kazdy krok v navode na instalaciu a dalsie updaty ktorych bolo vela.dodrzat som musel stav online/ofline pri instal,spustenie ako spravca....po zapnuty diag mi automaticky auto nedetekuje a ked zadam win manualne musel som zvolit p607R nie klasika P607 v diagbox. hodi mi chybu P1435 zavada snimace stavu aditiva--poradite mi ako sa k nemu dostat a vycistit ho?pripadne ak sa nebude dat aby som ho mohol vymenit.viem kde je ta nadrzka a je tusim nejakym deklom chranena.. vopred dakujem Citovat
eman.stotnik Odesláno 13. září 2023 Autor Odesláno 13. září 2023 (upraveno) diagnostika mi ide ale len jednotka motora ,prevodovky a este nejaka,ale ostatne jednotky nenacita,napr alarm....a kedze mi po vymene zadneho loziska kope ABs do pedalu,potreboval by som pozret nejake zive hodnoty ale do jednotky ABS sa tiez nedostanem... mam problem s kablom a mam kupit iny model aby mi nacitalo vsetky jednotky,alebo nekde robim chybu? mam tu zltu krabicku-foto je hore,ak je problem v nej mam kupit napriklad tuto druhu? idem na Diagbox V7.83. Diagbox V9.91 sa mi podarilo spustit na stolnom PC,na noteboku mi to nejde-pyta kluce co na pc nepyta,neviem teda ci by mi na 9.91 nacitalo viac jednotiek za kazdu info dakujem vopred tisickrat Upraveno 13. září 2023 uživatelem eman.stotnik Citovat
HonzaZ Odesláno 13. září 2023 Odesláno 13. září 2023 V Diagboxu to načítá u starších aut pouze omezené jednotky (motor...). Na plné načtení těchto aut musíš jít do PP2000. Pokud máš Diagbox nainstalovaný na W10, tak většinou nejde PP2000 pod Diagboxem spustit. Ideální je DB v7.57 pod W7, tam funguje vše i pro starší auta. Citovat
eman.stotnik Odesláno 16. září 2023 Autor Odesláno 16. září 2023 tak uz jazdim na PP,,,,,co znema ten kod DAM mam ho tam zadat Citovat
HonzaZ Odesláno 16. září 2023 Odesláno 16. září 2023 DAM je zakódovaný datum výroby auta. Je uveden na štítku kde je uvedeno mimo jiné huštění pneu. Je to čtyř nebo pětimístné číslo. Pokud nevíš, pošli sem fotku toho štítku. Citovat
PaKr Odesláno 16. září 2023 Odesláno 16. září 2023 @HonzaZ není to náhodou o řádek níž ( 10562 ) ? Jinak může být i třímístné Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. září 2023 Odesláno 16. září 2023 je to spravne zadava se prvnich 5 cislic ty zbyle 2 jsou vyrobni zavod Citovat
PaKr Odesláno 16. září 2023 Odesláno 16. září 2023 Aha žil jsem tím, že je to ten další řádek a ten jsem zadával do diag. Zatím to vždycky procházelo Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 16. září 2023 Odesláno 16. září 2023 Já teda taky vždy používal první 4 z horního řádku. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. září 2023 Odesláno 16. září 2023 před 2 hodinami, PaKr napsal: Aha žil jsem tím, že je to ten další řádek a ten jsem zadával do diag. Zatím to vždycky procházelo protoze to asi PP pobral - nebo tam je cislo hodne podobne jinac staci teoreticky staci i 5x jednicka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.