Michal Špilháček Odesláno 25. červenec 2023 Odesláno 25. červenec 2023 Ahoj, před nějakým časem jsem koupil peugeot 308 2.0 110Kw 2016 GTline. Otevřel jsem vršek expanzní nádobky a kapalina jakoby chtěla vyprsknout úplně všude. Motor ani nebyl úplně zahřátý. Bojím se, aby to nebylo těsnění pod hlavou. Ale: voda se neztrácí (od koupě asi 5000km a stav vody stejný). Vodní šlem na olejovém víčku není. V expanzce to nebublá ani po přidání otáček, fridex je čistý, žádný olej nikde a motor se nepřehřívá, topí a chladí tak, jak má. Budu rád za rady a tipy. Díky moc Citovat
ozzy56 Odesláno 25. červenec 2023 Odesláno 25. červenec 2023 ahoj, to víčko expanzky sundávej JEN při studeném motoru !! to co popisuješ, je normální stav--v teplém motoru je v systému tlak... jarokare ohodnotil 1 Citovat
Michal Špilháček Odesláno 25. červenec 2023 Autor Odesláno 25. červenec 2023 Já jsem ho sundal na chladném motoru. Ne na zahřátémale spíš že to fakt chce vychrstnout i když ten motor třeba stojí i celou noc. Citovat
Michal Špilháček Odesláno 25. červenec 2023 Autor Odesláno 25. červenec 2023 Dva dny už jezdím s víčkem z C5tky a dělá to stejně. Podle mě to víčkem právě není. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. červenec 2023 Odesláno 25. červenec 2023 (upraveno) Uprav si prosím nadpis na něco smysluplného a aby odpovídal pravidlům a zdejším zvyklostem "Dotaz" je opravdu nicneříkající. Příspěvky vkládej do správných sekcí, přesunuto z "Peugeot Sport". Děkuji Moderátor VIZ: https://www.peugeot-club.com/index.php?/guidelines/#forum3 Upraveno 25. červenec 2023 uživatelem Radek Hurvajz pavelu96 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.