Jinks Odesláno 24. červenec 2023 Odesláno 24. červenec 2023 Zdravím pánové. Můžete mi kouknout podle VIN , zda mám na své 207 ,1.6,16V (TU5JP4) palivový filtr ?? Nějak ho nemůžu najít. Předpokládám ,že by měl být pod autem , někde poblíž nádrže na palivovém potrubí. VIN : VF3WCNFUC33359330 Citovat
jarokare Odesláno 24. červenec 2023 Odesláno 24. červenec 2023 Filtr u benzínu je součástí pal. čerpadla , na potrubí ho nenajdeš . Péťa a VojtouNerCZ ohodnotil 2 Citovat
Jinks Odesláno 24. červenec 2023 Autor Odesláno 24. červenec 2023 A jde jednoduše vyměnit a nebo je to uzavřený celek ? Citovat
ozzy56 Odesláno 24. červenec 2023 Odesláno 24. červenec 2023 pokud nemáš problém s dopravou paliva do motoru, tak na to nesahej --není důvod VojtouNerCZ ohodnotil 1 Citovat
Jinks Odesláno 25. červenec 2023 Autor Odesláno 25. červenec 2023 No důvod je, že mám pocit ,že to auto netáhne pod plynem..Je celkem líné, na to ,že je to 1,6. Všechno co mě napadlo už jsem snad vyměnil (vzduchový filtr,komplet výfuk,svíčky).Jinak na Diaboxu bez závady. Citovat
jarokare Odesláno 25. červenec 2023 Odesláno 25. červenec 2023 Kdyby byl problém v dodávce paliva , tak to nebude líné , ale bude škubat a chcípat motor . ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 25. červenec 2023 Odesláno 25. červenec 2023 před 1 hodinou, Jinks napsal: No důvod je, že mám pocit ,že to auto netáhne pod plynem..Je celkem líné, na to ,že je to 1,6. Všechno co mě napadlo už jsem snad vyměnil (vzduchový filtr,komplet výfuk,svíčky).Jinak na Diaboxu bez závady. pod pravým zadním sedadlem je čerpadlo, ta velká matka se povolí (kup si hned náhradní, bez přípravku se většinou poškodí) a odpojíš hadice a el. konektor a čerpadlo vytáhneš opatrně nahoru, je dobré mít skoro prázdnou nádrž, pak už uvidíš sítko atd., při montáži by se měl dát nový O kroužek , dost často to jinak teče..., jinak velmi opatrně--je to benzín, takže nekouřit atd. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.