Dafson Odesláno 26. červen 2023 Odesláno 26. červen 2023 Mám dotaz. V březnu mi v servisu dělali nové těsnění pod hlavou včetně šroubů, těsnění ventilů a teď se mi začalo ozývat klapání při nízkých otáčkách v tahu (do kopce). Bude to mít s tím souvislost? A můžu s tím ještě vůbec jezdit? Kolik času zabere seřízení? Díky. Citovat
ozzy56 Odesláno 27. červen 2023 Odesláno 27. červen 2023 s klapáním budou souviset ty nízké otáčky v tahu do kopce , obávám se, že tohle žádný mechanik nevyřeší Citovat
dracekvo Odesláno 27. červen 2023 Odesláno 27. červen 2023 Tak záleží čemu říká nízké otáčky. Motor by se neměl takhle trápit stylem, že mám plnej a otáčky řekněme pod 2,5 tis. To je lepší podřadit a dát méně plynu. Citovat
inoxing Odesláno 27. červen 2023 Odesláno 27. červen 2023 Jestli mas 8V hlavu, tak se tam ventilove vule serizuji sroubkem. Idealni je to po case od GO hpavy zkontrolovat a kdyztak dostelovat. Jestli se ti zda, ze ventily vyrazne klepou (oproti drivejsku), tak to nech zkontrolovat. Nic neobvykle. Hafity a RichVa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.