Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

ahojte svieti mi abs,predchadzajuci majitel hovoril ze menili lozisko a dali bez snimaca otacok-je to p607 rok 2003 a asi by tam mal bit ten kruzok kovovy,nie magneticky. dal som dole kotuc a je tam magneticky.a to asi neni dobre ked tam mal bit kovovy. musim zamenit naboj s loziskom a dat s kovovym snimacom alebo zamenim snimac s kablom a bude to fachat. dik za pomoc

354627770_817101876219852_3112942332603534965_n.jpg

Upraveno uživatelem Péťa
Vymazán zbytečný link
  • eman.stotnik changed the title to Abs/esp svieti-nespravny kruzok na lozisku ?
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

tak by som rad ten naboj vymenil.ale matica je tusim 39mm a mam celkom problem zohnat hlavicu na odsrobovanie.skusim hlavicu 40mm?je trochu vacsia...

poradte aj ako stiahnem tan naboj ked to odsrobujem-staci mi na to toto?

viber_image_2023-09-06_09-14-40-261.jpg

Odesláno

tu velkou matku povol ještě když je auto na kolech--jen ji povol o 2 závity!!,  náboj by měl jít dolů jen poklepem kladívkem a točením , nebo použij ten stahovák, tím ořechem 40 to půjde, ale opatrně..., nový náboj namaž čep olejem, ložisko v náboji taky a poklepem ho nasuň na doraz, pak dotáhni matku s citem a dotáhni ji na předepsaný moment zase, až bude auto na kolech

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...