Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nehodovosť na slovenských cestách podľa značky auta..

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Čísla vyplývajú s podkladov nehodovosti ČSOB poisťovňou:20% nehôd na sk.cestach spôsobili vodiči značky SKODA..2.miesto vodiči značky Volkswagen(12%nehod)a Hyundai(7%nehod)v prvej desiatke sa umiestnili auta značiek Renault,Peugeot,Citroen,Suzuki,Kia a Fiat.

Upraveno uživatelem Rudo08
Odesláno

Počet provozovanych áut tam spomenutý nie je..najčastejšou príčinou nehodovosti je nedostatočný odstup od vozidla..

Odesláno

nevím, ale všude píšou, že nejčastější příčinou nehod je rychlá jízda a nevěnování se řízení  :myslim

smutné je, že v podobných žebříčcích brzy pežoti a citroni nebudou, bo jich bude zanedbatelně 😧

Odesláno

neřekl bych, že lidi nevědí, co je dobré, ale dneska a hlavně v budoucnu bude rozhodovat CENA,  a ta je u pežotů už hodně vysoká pro většinu obyvatel, tak jdou tam, kde je levněji :myslim, no a když se nebudou prodávat nové, nebudou ani ojeté--možná to vidím moc černě, ale na našem parkovišti pežotů a citroenů hodně ubylo 😢, a není to jen na našem parkovišti, to musí vidět každý nezaujatý 😧

Odesláno (upraveno)

Hele celkově jsem vypozoroval toto. Největší koncentrace Peugeotu a Citroënu je Středočesko a Praha. Když jsem bydlel v Zábřehu, za těch 20 let jsem moc Peugeotů nepotkal. 

U nás ro dělá hlavně to, že kamarád kamaráda souseda povídal, ze Venca má ofci, najeto 3 mega a nic na ní nemusel dělat. Takže ojetiny jsou u nás jasný. A nový, jednak jak píšeš, cena + teda nový francouzský benzín katastrofa, u nafty zase to adblue... Není o co stát. Neříkám, že ostatní jsou na tom lépe. Ale třeba o Toyotě moc neslyším že by měla nějaký vážnější závady. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

tak samozřejmě --kde je nejvyšší příjem, tam zatím nema problema :), asi proto vidím ty EX značky jako Lambo, Ferrari, Rolsy atd. jen v Praze, třeba ani prodejna Bentley se v ostravě tady nechystá 😂

to nezávidím. jen konstatuju, pod hradem se vždycky žilo nejlépe, ale čím dál od hradu...

Odesláno (upraveno)

Je to bohužel tak. Vím, že technici od nás ve firmě, co jsou v Zábřehu, berou za stejnou práci klidně o 10k méně než já... A to už nejsou malý peníze. Třeba nechápu cenu paliv. V Kolíně benzín okolo 36, Mohelnice když jedu k rodičům okolo 39 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...