Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám problém s daty v mobilu. Je to Asus Zenfone6, android11. Operátor T-Mobile-twist. Včera jsem přijel do Vídně a zjistil (i když mám roaming), že telefon nemá signál. Po delší době se uráčil připojit na T-Mobile magenta, ale data nejdou. Vypisuje sice 4G, ale zároveň "Nejste připojeni k internetu". V lednu ve Švédsku nebyl problém. Do soboty v ČR taky v pohodě. Restarty, vypnutí nezabírá. A do toho už nejdou ani data přes Wi-Fi na síti kde jiný mobily fungujou. Na druhým mobilu (stejnej tarif) není problém. Nějakej nápad?

Odesláno

Pokud má dva sloty na SIM tak zkusit v druhém, dále přegumovat (gumou) SIM, ale to asi nebude problém. A zkusit jinou SIM. A pak asi to bude problém mobilu.

Odesláno

Tak asi duch ve stroji. U Wi-Fi byl problém asi se sítí. Dopoledne nebyl problém se do tý sítě připojit a odpoledne už nic. Když jsem se dostal dneska k jiný siti tak se to rozběhlo. Jestli chyba v DNS, nevím. A data přes operátora byla asi trochu moje chyba, když jsem se snažil přes apku T-Mobile rozhodit to nefunkční připojení tak jsem to v jedný položce vypnul a když jsem se teď dostal na net tak jsem se k tomu proklikal a už to taky jede.🥴

Odesláno (upraveno)

Tak chvilku mu Wifina jela, taknení na ni slabý signál,že by se sice tvářil připojen k WiFi ale zároveň slaby signal na přenos dat a blokuje tím mobilní data? :myslim tohle mi dělá telefon doma🤔

A vypnout a zapnout mobil si zkoušel?😁

Edit. Tak hlavně že se vyřešilo😁

Upraveno uživatelem Fruktis
Odesláno

Signál byl celkem dobrej. Druhej mobil neměl problém. K wifině se telefon připojil, ale psal, že není připojení na net. Nevím proč ty data nejeli.🙁

Odesláno
před 2 hodinami, Dave_k napsal:

Signál byl celkem dobrej. Druhej mobil neměl problém. K wifině se telefon připojil, ale psal, že není připojení na net. Nevím proč ty data nejeli.🙁

Možno neboli povolené dáta v roamingu.

Odesláno

Pokud se MT připojí k wifi a ta mu nedá připojení do internetu tak to blokuje mobilní data a MT se snaží připojit přes wifi. Nevím jak jinde, ale Samsung má možnost preferovat data na mobilní síti.

Odesláno

Právě bylo divný, že na tu wifinu s datama jsem se normálně odpoledne připojil, když jsem chtěl rozchodit celý GSM, který se tvářilo jakože bez signálu. GSM se rozjelo, alespoň pro volání. No a večer se sice na wifinu připojil, ale už bez dat a druhej telefon se stejným tarifem neměl s připojením a datama žáden problém.

S nastaveníma ohledně priorit pro data v MT jsem vůbec nic nedělal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...