Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj! Nemáte někdo představu, jaký by měla mít 309ka 1.4ka s 55kw zrychlení z 0-100km/h? O weekendu jsem se honil s kámošovou felinou (starej model, jednobodka, nevim jestli 40 nebo 50kw) a musim uznat, že mě celkem drtil! Výkonově jsem měl trochu navíc, ale nic moc, když jsem držel nohu na podlaze a točil to kolem 4000-5000 tak jsem mu stíhal a bejt delší roviny, tak ho předjedu, ale čekal jsem trochu víc!

Zkoušel jsem na rovině ve dvou lidech zrychlení a přez moji neschopnost řazení mezi 1. a 2. stupněm jsem 100km/h dal za 12,7sekund!

Myslíte, že to je normální?

Odesláno

Když jsem tohle auto jezdil, tak jsem musel často zakousnout. Na druhou stranu to byl vděčný služebník a těžko jsem se s ním loučil.

Odesláno
Původně zaslal: durino81

Myslim, ze moze byt.

A mas tam sportovy vzduchovy filter?;) Ja mam.:super A tiez si to chcem niekedy odtestovat, ze ako to zrychluje. A ked vyhram los, dam si tam aj sportove zvody.:D:D:D:super

Svody ani filtr zatim nemam! Jediný, co mam je údajně sportovní tlumič výfuku! Chtěl bych filtr a možná přečipovat, ale nejsou na to peníze! Jen se mi zdálo, že to nějak pomalu akceleruje! O weekendu to prubnu ještě jednou a musim vychytat řazení!

Pak napíšu!

Odesláno

Ono by to asi tak nějak mělo bejt! Jenom doufám, že tak vysokej čas mam kvůli nevychytanýmu řazení!

Ještě takovej dotaz! Dá se nějak bezpečně poznat 1.4i od 1.1i! Slyšel jsem, že jsou uplně stejný! Na evidenčce mi totiž řekli, teda jen napsali do poznámek, že se neshoduje číslo motoru! A předchozí majitel tam dával poťák prej z nějaký 1.4 ekotek nebo něčeho podobnýho. Může to bejt tim?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...