Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Davidova 208

Recommended Posts

Guest Chamuka
Odesláno (upraveno)

Ahoj všem!

Po delší době přidávám dalšího Peugeota, před 2 lety jsem tady psal o 308, kterou jsme pak prodali, na delší cesty koupili dieselovou Audinu a teď na kratší trasy po městě 208.

Jedná se o P208 1.2 60kW, výbava Active + nějaké drobnosti, najeto 29.000km, rok 2015, dovoz z Německa kde s autem jezdila nějaká paní a měla ho na leasing.

Máme ho 14 dní, překvapil mě celkem živý motor, pohodlný podvozek a velmi slušné zpracování.

Jako 308 budu i tuto 208 rozmazlovat, koupeny nové stěrače, budou nové pneumatiky asi celoroční a je tam původní baterie, takže v dohledné době koupím raději novou. Auto bylo pravidelně servisované, velká prohlídka bude v říjnu u Auto Došek (svíčky, brzdovka, atd.)

Upraveno uživatelem Chamuka
  • Návštěvník changed the title to Davidova 208
Odesláno

Gratuluju k povozu :super Ať slouží a vyhýbají se mu kolize a problémy ;) 
Vzhledem k motoru a stáří bych jako první věc nechal zkontrolovat rozvodový řemen. Od něj se bude odvíjet vše dál :myslim 

Guest Chamuka
Odesláno (upraveno)

Ještě jsem zapomněl napsat zatím jediné negativum a to rádio, strašně špatně chytá signál. Nevím jestli se to dá spravit nebo je to vlastnost?

odpovím si sám, asi vlastnost :D

Upraveno uživatelem Chamuka
Odesláno

@Chamuka hodlá P208 s Puretech motorom používať prevažne na kratšie jazdy. Autá s priamovstrekovými Puretech motormi nie sú vhodné na časté krátke jazdy, keď ešte motorový olej nemá prevádzkovú teplotu dlhšiu dobu - nespálený benzín, ktorý sa dostane do oleja, sa počas krátkych jazd nestihne odpariť. Prítomnosť benzínu v oleji potom urýchľuje rozpad rozvodového remeňa.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...