Petrsura88 Odesláno 9. duben 2023 Odesláno 9. duben 2023 (upraveno) Zdravím všechny, potřebuju poradit... Kape mi voda z chladiče v místech myslím, že už termostatu... Nevím jestli je vadný chladič, nebo jestli by mohl téct i termostat? Udělám pár foťek aby bylo jasno co tím myslím. Naleju vodu a za hodinu je voda pryč i z motoru, je mi divný, že když by byl prasklý chladič, přeci by byl prázdný jen on a ne i motor... Presne nevím tedy kde je závada a možná budu vypadat jak trouba, ale nechci rovnou tahat ven celý chladič. Díky za odpovědi. Upraveno 9. duben 2023 uživatelem Petrsura88 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 9. duben 2023 Odesláno 9. duben 2023 Jak to napsat kulantně? No asi to napíšu polopaticky pokud nechápeš proč je po hodině suchý motor i chladič tak opravu svěř někomu kdo tuhle záhadu chápe. Citovat
Petrsura88 Odesláno 9. duben 2023 Autor Odesláno 9. duben 2023 (upraveno) Nidky jsem chladič neměnil... No vím o tom prd.. Ale vysvětlit by jsi mi to trošku mohl... I když budu za hlupáka Upraveno 9. duben 2023 uživatelem pavelu96 Odstraněna divná citace Citovat
inoxing Odesláno 9. duben 2023 Odesláno 9. duben 2023 Prvně zjisti, kde přesně ti to teče. Pořádně to vysušíš a pak se díváš, kde to teče. Podle toho pak vyměníš, co je špatně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.