Banato Odesláno 11. březen 2023 Odesláno 11. březen 2023 Zdravím, Potřeboval bych se Vas zeptat, zda-li máte někdo zkušenosti s únikem chladící kapaliny u těsnění termostatu u motoru 1.4 54kw 8v. Auto jsem pořizoval před cca 5 měsíci a po koupi mi začala unikat chladící kapalina z prostoru těsnění motoru a termostatu. Tak jsem nechal termostat vyměnit (těsnění hlavy a rozvody jsou nově vyměněné). Dle bývalého majitele byl termostat čerstvě po výměně. Dva měsíce jezdilo auto bez problémů a nyní mi zase začala unikat chladící kapalina na stejném místě jako před tím. Mechanikovi můžu věřit, práci udělal poctivě, chodí k němu více mých přátel a nikdy si nestěžovali. Je o pár kapek a kapalina vždy uniká při zahřátí motoru. U studeného motoru se nic neděje. Barva je růžová, bez příměsí oleje, takže jde jen o těsnění u termostatu. Nechápu v čem je tedy problém. To se musí u tohoto motoru měnit pravidelně termostat?? Nebo to bude něčím jiným?? Jinak s autem jezdím dal. Kromě pomalu ubývající chladící kapaliny funguje vše jak má. Děkuji za odpovědi a názory. Citovat
ozzy56 Odesláno 19. březen 2023 Odesláno 19. březen 2023 V 11. 3. 2023 at 15:48, Banato napsal: Nechápu v čem je tedy problém. To se musí u tohoto motoru měnit pravidelně termostat?? přetěsnit komoru termostatu ještě jednou ?? někdy se práce napoprvé nepovede... Banato ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 20. březen 2023 Odesláno 20. březen 2023 taky může být komora prasklá, vyžraná v místě těsnění atd., na 1.4 8V bez problémů seženeš za tepla to teče proto, že je v systému tlak, malý, ale je... jarokare a Banato ohodnotil 2 Citovat
Stosun Odesláno 20. březen 2023 Odesláno 20. březen 2023 (upraveno) Zkoušels ho znovu dotáhnout termostat? Upraveno 20. březen 2023 uživatelem Stosun Citovat
Banato Odesláno 20. březen 2023 Autor Odesláno 20. březen 2023 Ono to teče okolo těsnění termostatu. Bude pravděpodobně nějaká mikroprasklinka v tom těsnění. Netuším, co bych tam měl dotahovat. pokud myslíš ty hadice, které k tomu vedou, tak ty jsou utahle dost, v tom to bohužel nebude. Ale s autem jezdím každý den do práce a kromě malé kaluže pod nim tomu nic není Citovat
Stosun Odesláno 20. březen 2023 Odesláno 20. březen 2023 (upraveno) No ta komora je snad dotažená přes 2 šrouby k bloku ne ? V komoře je O-kroužek viz. obrázek kterej by to měl celý těsnit. Stačí když to bude špatně dotaženy tak ti žádný těsnění nepomůže a potecě to tam. Tak proto píšu abys nejdřív zkontroloval dotažení těch 2 šroubů. Upraveno 20. březen 2023 uživatelem Stosun Citovat
Banato Odesláno 20. březen 2023 Autor Odesláno 20. březen 2023 Ok. Kouknu na to. Děkuji za rady. Ve středu jedu k mechanikovi. Pak sem napíšu, co tomu bylo. Citovat
Jarda03 Odesláno 21. březen 2023 Odesláno 21. březen 2023 (upraveno) Mám ten samý problém. Můžu se zeptat, na kolik vyšlo těsnění hlavy a rozvody? Mám i stejnou motorizaci. Termostat už jsem měnil dvakrát. Díky za zprávu. Upraveno 21. březen 2023 uživatelem Jarda03 Citovat
Banato Odesláno 21. březen 2023 Autor Odesláno 21. březen 2023 Těsnění hlavy a rozvody mám nové, vyměněné před koupí. Takže cenu neznám. Ale výměnu termostatu mi mechanik udělal za necelé 2tisice. Jak dlouho máš auto a po jak dlouhé době si měnil ten termostat? Mě vydržel ten vyměněnej asi 3 měsíce a pak to z něj zas začalo téct. Jinak mám najeto skoro 200tisic a na autě to (kromě termostatu) nejde poznat. Citovat
Jarda03 Odesláno 21. březen 2023 Odesláno 21. březen 2023 (upraveno) Auto jsem koupil loni v létě. Má najeto 125 tis. Mně první vůbec neotevíral, takže jsem ho měnil hned, jelikož se to přehřívalo.... A co u tebe ukazatel teploty chladící kapaliny. V pohodě? Měnil jsem současně s termostatem a nejsem si úplně jistý, že ukazuje správně... Dlouho se drží na 70. Upraveno 21. březen 2023 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
Banato Odesláno 21. březen 2023 Autor Odesláno 21. březen 2023 S ukazatelem teploty byl problém před první výměnou termostatu hnedka po koupi vozu. Nešlo to nad 70 a nebo to kolisalo mezi 90 a 70, ale venku bylo pod nulou a tak jsem to neřešil. Po výměně termostatu v pohodě a teď není problém, i když to teče. Upřímně mě to docela štve, že to zase odešlo, ale oproti předchozím autům je tohle fakt malej problém. Tak snad to bude jediné trápení do budoucna. Citovat
Hafity Odesláno 21. březen 2023 Odesláno 21. březen 2023 Taky bude záležet v jakém stavu je dosedací plocha pro termostat (potažmo ten zelený těsnící kroužek).... Citovat
Banato Odesláno 21. březen 2023 Autor Odesláno 21. březen 2023 To mě taky napadlo. Ale vše se dá opravit, ne? Citovat
Banato Odesláno 23. březen 2023 Autor Odesláno 23. březen 2023 Jen pro info. Automechanik mi říkal, že se těsnění kolem termostatu musí nechat 8 hodin zaschnout, je to jenom silikon, než se termostat utáhne a utesni. Když se to neudělá, tak to potom rádo teče. Třeba to někomu pomůže. Citovat
Hafity Odesláno 23. březen 2023 Odesláno 23. březen 2023 Na obrázku je těsnící kroužek, tak proč silikon jarokare ohodnotil 1 Citovat
Stosun Odesláno 23. březen 2023 Odesláno 23. březen 2023 (upraveno) před 5 hodinami, Banato napsal: Jen pro info. Automechanik mi říkal, že se těsnění kolem termostatu musí nechat 8 hodin zaschnout, je to jenom silikon, než se termostat utáhne a utesni. Když se to neudělá, tak to potom rádo teče. Třeba to někomu pomůže. Co je to za blbost?Jekej silikon?Tam nemá co dělat o všechno se stará právě ten O-krouzek. Před rokem jsem měnil na 207 ale motor KFU očistil jsem dosedací plochu nandal novej termostat ale, že by mě napadlo tam cpat nějakej silikon tak to teda ne. A nic neteče.. Upraveno 23. březen 2023 uživatelem Stosun Hafity ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 23. březen 2023 Odesláno 23. březen 2023 Silikon a montážní pěna jsou nej vynálezy minulého století. ozzy56 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.