Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja bych ale na diesela radsi nic nedaval. Neprijde mi to jako auto na tunning vyfuku.

Nekteri si davaji i ladaky, ale ten zvuk je stejne na prd.

Kdyz diesel tak co nejtissi a ne aby ten zvuk traktoru byl slyset co nejvic :papa

Odesláno
Původně zaslal: MichalVala

Ja bych ale na diesela radsi nic nedaval. Neprijde mi to jako auto na tunning vyfuku.

Kdyz diesel tak co nejtissi a ne aby ten zvuk traktoru byl slyset co nejvic :papa

já mám benzín a je to jen obyč koncovka pro vzhled ne zvuk nemusim na sebe upozorňovat

Odesláno
Původně zaslal: MichalVala

Když přidáš na ropáka laďak, tajk tim nevyzdvihneš zvuk chrochtání, ba naopak - dostaneto jinej zvuk a zvuk chrochtání to přehluší - MK405 ti to potvrdí;)

A 206 maj dolu vejfuck i benziňáci. Že je sklopenej jenom ropák, to je přežitek, kterej není dávno pravda.

PJdefort: ten vejfuck trochu sniž a zkus to narovnat (popř. uřízni konec, aby ti to nepřečuhovalo)...

Odesláno

Ja mam na dieslove 206ce koncovku - je to opravdu jen na vzhled... ze na ropaku nejde udelat peknej zvuk je vazne minulost. Po srazech jezdi modre Saxo (v pribrami mel treti misto v Show and Shine) - to je 1.5D a zvuk ma skvelej! To by nikdo nerek, ze je to diesel.

Odesláno

ja mam TD a mam taky zahlou rouru dolu a normalne jsem koupil rovnou koncovku a tu tam proste nasadil..sice je ohla dolu a nepripadne mi, ze by to vypadalo nejak blbe..porad je to mnohem hezci, nez nektere okapy 150mm, ktery sou zahly prave nahoru..hruza

Odesláno

rozhopádně bych nedával na traktorek rouru nahoru (DTM) měl jsem to na 205 a musel jsem častěj umývat, protože jedna strany byla pořad zas...á od toho komína, ale brumlal si pěkně. :papa

Odesláno

106tka má taky výfuk dolů. Problém s tou koncovkou bude ten, že když ji uřežeš , tak budeš mít díru přímo do nárazníku, takže máš dvě možnosti: Buď vyřezat díru do nárazníku tak, aby ti tam ta koncovka vešla, nebo kolínko dolů uřezat zešikma a otočit ho a navařit zpátky, tím se dostaneš pod spodní hranu nárazníku.

Odesláno
Původně zaslal: Jezkovi.voci

Nekde jsem viděl koncovky speciálně na PIškoty, co maji zahlou trubku. ještě si ale vzpomenout, kde to bylo ...:myslim

Co máš na mysli něco takového

post-0-14109594537635_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...