PJDefort Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 jak přidělám chromovanou koncovku na výfuk 206 když je ten vejfuk tak zahlej dolu? :-) Citovat
MichalVala Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 Nebo spíš uřež tu zahlou část, stejně by ti ta koncovka čouhala moc ven. Citovat
PJDefort Odesláno 13. květen 2006 Autor Odesláno 13. květen 2006 tak to jo... uvidime ale nic jinyho stejne nezbyde Citovat
MichalVala Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 Ja bych ale na diesela radsi nic nedaval. Neprijde mi to jako auto na tunning vyfuku. Nekteri si davaji i ladaky, ale ten zvuk je stejne na prd. Kdyz diesel tak co nejtissi a ne aby ten zvuk traktoru byl slyset co nejvic Citovat
PJDefort Odesláno 13. květen 2006 Autor Odesláno 13. květen 2006 Původně zaslal: MichalVala Ja bych ale na diesela radsi nic nedaval. Neprijde mi to jako auto na tunning vyfuku. Nekteri si davaji i ladaky, ale ten zvuk je stejne na prd. Kdyz diesel tak co nejtissi a ne aby ten zvuk traktoru byl slyset co nejvic já mám benzín a je to jen obyč koncovka pro vzhled ne zvuk nemusim na sebe upozorňovat Citovat
MichalVala Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 Jojo já pochopil ze ti jde jenom o vzhled, já jsem to s tim tuningem myslel obecne. Jenom se divim ze ji mas zahlou dolu, to byva spise na naftakach. Citovat
PJDefort Odesláno 13. květen 2006 Autor Odesláno 13. květen 2006 to já nevim, jediný co vim, že to je benzin Citovat
Neon Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 Původně zaslal: MichalVala Ja bych ale na diesela radsi nic nedaval. Neprijde mi to jako auto na tunning vyfuku. Nekteri si davaji i ladaky, ale ten zvuk je stejne na prd. Kdyz diesel tak co nejtissi a ne aby ten zvuk traktoru byl slyset co nejvic Když přidáš na ropáka laďak, tajk tim nevyzdvihneš zvuk chrochtání, ba naopak - dostaneto jinej zvuk a zvuk chrochtání to přehluší - MK405 ti to potvrdí A 206 maj dolu vejfuck i benziňáci. Že je sklopenej jenom ropák, to je přežitek, kterej není dávno pravda. PJdefort: ten vejfuck trochu sniž a zkus to narovnat (popř. uřízni konec, aby ti to nepřečuhovalo)... Citovat
zabicka Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 Ja mam na dieslove 206ce koncovku - je to opravdu jen na vzhled... ze na ropaku nejde udelat peknej zvuk je vazne minulost. Po srazech jezdi modre Saxo (v pribrami mel treti misto v Show and Shine) - to je 1.5D a zvuk ma skvelej! To by nikdo nerek, ze je to diesel. Citovat
rimmer Odesláno 14. květen 2006 Odesláno 14. květen 2006 ja mam TD a mam taky zahlou rouru dolu a normalne jsem koupil rovnou koncovku a tu tam proste nasadil..sice je ohla dolu a nepripadne mi, ze by to vypadalo nejak blbe..porad je to mnohem hezci, nez nektere okapy 150mm, ktery sou zahly prave nahoru..hruza Citovat
snowboy Odesláno 14. květen 2006 Odesláno 14. květen 2006 rozhopádně bych nedával na traktorek rouru nahoru (DTM) měl jsem to na 205 a musel jsem častěj umývat, protože jedna strany byla pořad zas...á od toho komína, ale brumlal si pěkně. Citovat
.mycTD Odesláno 14. květen 2006 Odesláno 14. květen 2006 mam na benzinaku origo taky zahlej dolu asi tusili, ze ty gufera budou odchazet:D [upravil dne 14.5.06 .mycTD] Citovat
Hadra Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 106tka má taky výfuk dolů. Problém s tou koncovkou bude ten, že když ji uřežeš , tak budeš mít díru přímo do nárazníku, takže máš dvě možnosti: Buď vyřezat díru do nárazníku tak, aby ti tam ta koncovka vešla, nebo kolínko dolů uřezat zešikma a otočit ho a navařit zpátky, tím se dostaneš pod spodní hranu nárazníku. Citovat
deeper Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Hm na ropu jedině dolů, jinak budeš mít auto jak kominík :-)))))))) Citovat
Driver Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Na 306 1.6 je roura výfuku taky dolů, dokonce je schovaná za náraznkem takže bych kvůli rovný koncovce musel vyříznout nárazník. Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 Nekde jsem viděl koncovky speciálně na PIškoty, co maji zahlou trubku. ještě si ale vzpomenout, kde to bylo ... Citovat
chuck11 Odesláno 17. květen 2006 Odesláno 17. květen 2006 Původně zaslal: Jezkovi.voci Nekde jsem viděl koncovky speciálně na PIškoty, co maji zahlou trubku. ještě si ale vzpomenout, kde to bylo ... Co máš na mysli něco takového Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.