Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

No čumím! :mrk

Hele a nepřimrzá to v zimě trochu?:myslim

jednak to ma vnitrni vyhrejvani a pak na to jdou dokoupit specialni navleky...tusim ze se to jmenuje kozich...., ale jsou dooost drahy:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Jirkap

Pěkný... do jaké rychlosti asi jsou? ;)

Do takové rychlosti, jakou jsi schopen vyvinout, než tě tvoje ženská dohoní a vysvětlí ti, že si necháte stěrače staré :D

Odesláno
Původně zaslal: aka

a ze nikdo nezkouma, jaka je funkcnost.....:))))))

Podle mě budou rozmazávat bordel po skle, je přes ně blbě vidět a ještě můžou uletět v zatáčce a nekoho zranit. Vzhled je otázka vkusu, ale tohle bych si na auto teda určitě nedal.:bojim

Odesláno

:D Je to pekne, akorat je mi jasny, ze byste za chvili jezdili se sklem jak cunatka, jenom aby nahodou nestirla a neprisli jste o tak pekny vyhled....:mrk

Jinak stoji myslim za zamysleni, zda z hlediska funkce stirani nebude lepsi \"pansky model\" - ten ma i treti mikrosterac :) :) :):aut:aut:aut

Odesláno

No sterace jsou to pekny to se musi nechat ale ze nikdo nezkouma pohled zevnitr.... vzdyt to vidite celou cestu zevnitr a ne z venku... takze kdyby to slo jeste jednu foto zevnitr a pak bych si je asi objednal 2x.....:super

Odesláno

Určitě bych si je pořídil i na svého krasátora:D, vi někdo cenu a dostupnost? :o:o

Jinak by mě zajimalo jestli to ma i automatickej senzor?

Ale i kdyby ne, tak bych byl u nás ve městě pěknej frajer :D

fakt super model, už nemám slov.:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...