Kurt Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 No čumím! Hele a nepřimrzá to v zimě trochu? Citovat
aka Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: Kurt No čumím! Hele a nepřimrzá to v zimě trochu? treba to ma nejakou zimni upravu:myslim Citovat
Blizzard Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: Kurt No čumím! Hele a nepřimrzá to v zimě trochu? jednak to ma vnitrni vyhrejvani a pak na to jdou dokoupit specialni navleky...tusim ze se to jmenuje kozich...., ale jsou dooost drahy:D:D Citovat
Hadra Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 beru troje. Tchán na MB to rád vymění za ten jeden co tam má.... Posílaj to sběrkou? Stěrače už potřebuju. Citovat
Jirkap Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Pěkný... do jaké rychlosti asi jsou? Citovat
Garfield Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: Jirkap Pěkný... do jaké rychlosti asi jsou? Do takové rychlosti, jakou jsi schopen vyvinout, než tě tvoje ženská dohoní a vysvětlí ti, že si necháte stěrače staré Citovat
Tommy306 Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 že já sakra nevyvalil ty prachy za Bosche radši za něco takovýho... :D:D Citovat
vector Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: aka a ze nikdo nezkouma, jaka je funkcnost.....))))) Podle mě budou rozmazávat bordel po skle, je přes ně blbě vidět a ještě můžou uletět v zatáčce a nekoho zranit. Vzhled je otázka vkusu, ale tohle bych si na auto teda určitě nedal. Citovat
Netopýrka Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Je to pekne, akorat je mi jasny, ze byste za chvili jezdili se sklem jak cunatka, jenom aby nahodou nestirla a neprisli jste o tak pekny vyhled.... Jinak stoji myslim za zamysleni, zda z hlediska funkce stirani nebude lepsi \"pansky model\" - ten ma i treti mikrosterac :) :aut:aut Citovat
Kubis Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Ahoj.A nepáchly by oba modely uprostřed?Myslím tím reakci na blbou jízdu těch před námi.P806 Citovat
Marda106 Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 No sterace jsou to pekny to se musi nechat ale ze nikdo nezkouma pohled zevnitr.... vzdyt to vidite celou cestu zevnitr a ne z venku... takze kdyby to slo jeste jednu foto zevnitr a pak bych si je asi objednal 2x..... Citovat
Tornado Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Pokud by ten sterac pasoval i na zadni sklo, tak si myslim, ze by se daly pouzit i jako parkovaci asistent. Citovat
Citros Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Určitě bych si je pořídil i na svého krasátora:D, vi někdo cenu a dostupnost? :o Jinak by mě zajimalo jestli to ma i automatickej senzor? Ale i kdyby ne, tak bych byl u nás ve městě pěknej frajer fakt super model, už nemám slov. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.