Hym Odesláno 11. květen 2006 Odesláno 11. květen 2006 Chtěl jsme se optat má 406 nouzové otvírání nádrže? U kamarádova Mondea je nouzové otvírání v kufru u mého pažoutka jsme to nikde nenašel. Citovat
Tuldous Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 ...tak jsem na to koukal a nikde jsem to tam nenašel, myslím do tý knížky... Mám s tím taky teď problém, myslím na klapce nádrže na karoserii(plastová), tedy né uzávěr nádrže.... ulomila se tam jedna packa opírající se o pružný plíšek a v momentě otevření ta packa pomocí plíšku otevře klapku o 90 stup. Takže teď musím zabrat za páčku( u řidiče ) podložit třeba peněženkou a pak to jí otevřít jak na 405 růčo.... Až to zalepím to snad bude OK. Citovat
MichalVala Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 měl jsem podobný problém (dával jsem pod páčku zapalovač ). Pružina u víčka nádrže úplně chyběla, tak jsem vytáhnul podobnou ze staré mechaniky videa, kde původně přitláčela zvukovou hlavu. Nasadil jsem ji na tu osku toho víčka nádrže a rozepřel mezi víčko a karoserii. Všechno funguje jak má. Citovat
Hym Odesláno 13. květen 2006 Autor Odesláno 13. květen 2006 Ju ale co když se mi povede přetrhnou lanko? To pak mám asi smolíka. Citovat
bobo7 Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 Uz se me to taky stalo a v pazoutu rekl,ze je to normalni,u novejsich je tam takova vyztuha mam novou. Citovat
Guest Aleku Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 Takže to vypadá, že nikdo nouzové otevírání nenašel:cool: Pokud rupne lanko, znamená dostat se až k samotnýmu víčku, nebo nejblíž, kde vede lanko a za něj zatáhnout? Tedy pokud se neutrhne přímo u víčka:D Citovat
Tuldous Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 neboj brácho, měl jsem teď vytaženej plstovej podběh na pravým zadní kole a přístup tam je... No a že by ruplo lanko? Muselo by bejt chycený, nějak mechanicky poškozený... a navíc tam se snad taková síla nepoužívá... nebo se Ti nádrž a i peněžka otevírá tak ztěžka? Citovat
Mechow Odesláno 29. květen 2006 Odesláno 29. květen 2006 U svého zánovního leonka (r.v. 2000) mám stejný problém, po konzultaci s mechanikem to vypadá na konstrukční vadu-prý to je celkem běžný problém u 406... Zatím to řeším tak, že mi spolujezdec jde ven smáčknout víčko, zatímco zvedám táhlo otevírání nádrže u řidiče... Jinak ale musím uznat, že se francouzským soudruhům tohle auto hodně povedlo. S pozdravem \"Světu Mír!\" Jarda:papa Citovat
Ferry Odesláno 29. květen 2006 Odesláno 29. květen 2006 jeste ze mam spotrebu benzinu 0.5l/100km a tankuju jednou za ctvrt roku, se mi to vicko aspon neochodi Citovat
Tuldous Odesláno 29. květen 2006 Odesláno 29. květen 2006 Původně zaslal: Ferry jeste ze mam spotrebu benzinu 0.5l/100km a tankuju jednou za ctvrt roku, se mi to vicko aspon neochodi tak to bych byl vysmátej..... dvojku až btrojku týdně z a naftu..... No budu muset s tím uzávěrem něco provést.... Dobrý lepidlo s výztuhou to spraví...... Citovat
Mechow Odesláno 30. květen 2006 Odesláno 30. květen 2006 Původně zaslal: komisar Původně zaslal: Mechow U svého zánovního leonka (r.v. 2000) mám stejný problém, po konzultaci s mechanikem to vypadá na konstrukční vadu-prý to je celkem běžný problém u 406... Zatím to řeším tak, že mi spolujezdec jde ven smáčknout víčko, zatímco zvedám táhlo otevírání nádrže u řidiče... Jinak ale musím uznat, že se francouzským soudruhům tohle auto hodně povedlo. S pozdravem \"Světu Mír!\" Jarda:papa a když není spolujezdec???nebo to jezdíš tankovat a bereš někoho sebou?? Citovat
Mechow Odesláno 30. květen 2006 Odesláno 30. květen 2006 Ten dotaz jsem čekal... No, u nás v Hradci je většinou na SHELLce nějakej šikula ve firemním dresu venku a nabízí nešikovnejm babám nebo chlapům v kvádru, co si nechtěj umazat ručky, že jim natankuje. A když není, tak požádám bližního svého, nejradši pohlednou babu... , aby to šla zamáčknout:D Máš lepší nápad? Časem to asi budu muset stejně nechat spravit..... Pěkný zamračený den. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.