Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl jsme se optat má 406 nouzové otvírání nádrže? U kamarádova Mondea je nouzové otvírání v kufru u mého pažoutka jsme to nikde nenašel.

Odesláno

...tak jsem na to koukal a nikde jsem to tam nenašel, myslím do tý knížky...

Mám s tím taky teď problém, myslím na klapce nádrže na karoserii(plastová), tedy né uzávěr nádrže.... ulomila se tam jedna packa opírající se o pružný plíšek a v momentě otevření ta packa pomocí plíšku otevře klapku o 90 stup. Takže teď musím zabrat za páčku( u řidiče ) podložit třeba peněženkou a pak to jí otevřít jak na 405 růčo.... Až to zalepím to snad bude OK.

Odesláno

měl jsem podobný problém (dával jsem pod páčku zapalovač :roker ).

Pružina u víčka nádrže úplně chyběla, tak jsem vytáhnul podobnou ze staré mechaniky videa, kde původně přitláčela zvukovou hlavu. Nasadil jsem ji na tu osku toho víčka nádrže a rozepřel mezi víčko a karoserii.

Všechno funguje jak má. :D

Odesláno

Takže to vypadá, že nikdo nouzové otevírání nenašel:cool: Pokud rupne lanko, znamená dostat se až k samotnýmu víčku, nebo nejblíž, kde vede lanko a za něj zatáhnout?:mad: Tedy pokud se neutrhne přímo u víčka:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

neboj brácho, měl jsem teď vytaženej plstovej podběh na pravým zadní kole a přístup tam je... No a že by ruplo lanko? Muselo by bejt chycený, nějak mechanicky poškozený... a navíc tam se snad taková síla nepoužívá... nebo se Ti nádrž a i peněžka otevírá tak ztěžka? :D

Odesláno

U svého zánovního leonka (r.v. 2000) mám stejný problém, po konzultaci s mechanikem to vypadá na konstrukční vadu-prý to je celkem běžný problém u 406... :myslim Zatím to řeším tak, že mi spolujezdec jde ven smáčknout víčko, zatímco zvedám táhlo otevírání nádrže u řidiče...:D Jinak ale musím uznat, že se francouzským soudruhům tohle auto hodně povedlo. S pozdravem \"Světu Mír!\" Jarda:papa

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

jeste ze mam spotrebu benzinu 0.5l/100km a tankuju jednou za ctvrt roku, se mi to vicko aspon neochodi :):D

tak to bych byl vysmátej..... :D

dvojku až btrojku týdně z a naftu..... No budu muset s tím uzávěrem něco provést.... Dobrý lepidlo s výztuhou to spraví......:myslim:D

Odesláno
Původně zaslal: komisar

Původně zaslal: Mechow

U svého zánovního leonka (r.v. 2000) mám stejný problém, po konzultaci s mechanikem to vypadá na konstrukční vadu-prý to je celkem běžný problém u 406... :myslim Zatím to řeším tak, že mi spolujezdec jde ven smáčknout víčko, zatímco zvedám táhlo otevírání nádrže u řidiče...:D Jinak ale musím uznat, že se francouzským soudruhům tohle auto hodně povedlo. S pozdravem \"Světu Mír!\" Jarda:papa

a když není spolujezdec???nebo to jezdíš tankovat a bereš někoho sebou??

Odesláno

Ten dotaz jsem čekal... :super No, u nás v Hradci je většinou na SHELLce nějakej šikula ve firemním dresu venku a nabízí nešikovnejm babám nebo chlapům v kvádru, co si nechtěj umazat ručky, že jim natankuje. :papa A když není, tak požádám bližního svého, nejradši pohlednou babu... , aby to šla zamáčknout:D Máš lepší nápad? Časem to asi budu muset stejně nechat spravit..... :xvul Pěkný zamračený den.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...