František Kutil Odesláno 30. prosinec 2024 Odesláno 30. prosinec 2024 Nebudu se hádat byl tam dvojitý proplach topení stálo 1700 . . Proplach vyšel na 1300 dvojitý proplach a nakonec celková práce trvala pouhou hodinu.... Radiátorů byla ta samá s***** co byla v nádržce na vodu takové hnědé bahýnko.. můžu klidně udělat i video dneska bych si to topení vyměnil sám.. Citovat
ChouLu Odesláno 30. prosinec 2024 Odesláno 30. prosinec 2024 Za hodinu nelze propláchnout systém tak, aby jsi se zbavil nečistot v něm, především pak v chladiči ale pokud ti to takto dostačuje, tak je to v pořádku Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 30. prosinec 2024 Odesláno 30. prosinec 2024 Třeba budeš mít štěstí a dlouho o tom nebudeš vědět. Třeba to budeš mít jako já a další zimu to budeš dělat znovu, protože se to poprvé neudělalo pořádně. Na druhém autě jsem si dal už záležet a nevím o tom. ChouLu ohodnotil 1 Citovat
bigulin Odesláno 1. leden 2025 Odesláno 1. leden 2025 Kontroloval jsem všechny klapky, prohodil mezi sebou-bez rozdílu. Odpojil jsem radiator v motorovém prostoru a proplách řádem-bez rozdilu. Demontoval jsem radiator a důkladně přopláchl horkou vodou oboumi směry, výkeklo spousta usazenin a částic-výrazné zlepšení-obě strany topí stejně. Citovat
Drachir Odesláno 13. leden 2025 Odesláno 13. leden 2025 Ahoj, poradíte kde v motorovém prostoru Travelleru je umístěný ten radiátor a jakým způsobem ho lze vyjmout? Je to blízko středu spíš na straně řidiče viz červeně označeno na obrázku? Citovat
ozzy56 Odesláno 13. leden 2025 Odesláno 13. leden 2025 ahoj, radiátor topení pod kapotou nenajdeš, je uvnitř vozu v oblasti za plynovým pedálem (v krabici topení a klimatizace), zkus videa na Youtube pro představu jak vyměnit radiátor Citovat
Pavel2 Odesláno 27. leden 2025 Odesláno 27. leden 2025 Ahoj, @ChouLu v čem spočívá kvalitní proplach chladící soustavy? na jedný straně na různých přípravkách je napsáno " nalejte do chladiče do stávajíccí kapaliny a projeďte" nebo "vypusťte, nalejte destilku s přípravkem a projeďte", na druhý straně nekdo radí I tlakovou vodou(z kohoutku)... Ty jsi pak psal: "řešim to tak, že mam valec na nádobku, diagnostikou otevřu na pevno termostat a vracečkou do nádobky vypouštím špinavou kapalinu.. " - předpokládám, že tedy při běžícím motoru Mě servis navrhuje , že by propláchli(NE tlakovou vodou), každou komponentu zvlášť chladič, blok, radiátor - ten mám zřejmě zarostlý, topí jen půlka auta... Díky Citovat
ozzy56 Odesláno 27. leden 2025 Odesláno 27. leden 2025 ,,kvalitní'' proplach bude asi v tom, že by se mělo odstranit co nejvíce bordelu a mastnoty ze systému, takže bude záležet i o jak staré auto se jedná, protože na starém autě je ta usazená špína s rezí už tak zažraná , že takové díly jako chladič je nejlepší vyměnit, postup při proplachu: vypustit, nalít vodu s nějakým přípravkem a pojezdit delší trasu..., tohle opakovat 2-3 krát a hotovo, nakonec expanzku dem. a protřepat pískem se štěrkem nebo novou, radiátor topení jedině vyměnit za nový (termostat před proplachem vytáhnout nebo ovládat diag.) Citovat
Drachir Odesláno 25. květen Odesláno 25. květen Ahoj, našel jsem pěkný video na výměnu radiátoru, třeba to někomu pomůže: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.