speedo99 Odesláno 1. prosinec 2022 Odesláno 1. prosinec 2022 Zdravím vás pánové, potřebuju radu od zkušenějších. Mam 207 SW rok 2007 v hdi, auto zatim bez vážnějších investic, začalo mi při brždění vibrovat celý auto a při jízdě pocituju, že to trochu plave. Když to začlo tak jsem vyměnil kotouče a desky a stále stejné teď jsem dával nové čepy řízení a nic. Zkusim ještě axialní táhla a pak už nevim jedině celé řízení. Při jízdě v nízkých otáčkách to brní do volantu a tak nějak pocituju vůli v řízení. Díky za rady nebo nápady co dál Citovat
ozzy56 Odesláno 1. prosinec 2022 Odesláno 1. prosinec 2022 zkontrolovat i ramena, prostě celou nápravu komplet Citovat
speedo99 Odesláno 1. prosinec 2022 Autor Odesláno 1. prosinec 2022 Díky, zkusim to snad se něco ukáže Citovat
PaKr Odesláno 1. prosinec 2022 Odesláno 1. prosinec 2022 Předpokládám, že dosedací plochy pod kotoučema si očistil. Ještě se zeptám, jaké jsi zvolil kotouče? Některé levné jsou křivé už nové... nebo špatná práce soustružníka... Nebo zajeď na stk, ať to vezmou na třasák nebo válce ( nebo obojí) Citovat
speedo99 Odesláno 2. prosinec 2022 Autor Odesláno 2. prosinec 2022 Dosedací plochy očištěny a dával jsem komplet od Bremba Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 2. prosinec 2022 Odesláno 2. prosinec 2022 Nejpravděpodobnější budou čepy řízení a axiály. Samozřejmě to může být i něco jiného, ale stejné projevy jsem měl nedávno na manželky 307. Zkus zvednout auto, chytni kolo a uvidíš, jestli v něm bude vůle když budeš s tím kolem lomcovat. Pak se to dá poznat snadno, jednu ruku na táhlo, druhou lomcovat kolem a buď ucitis cvakání nebo ne. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.