Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Sova

zde něco pro lehčího

Už řekl Fx... Bugatti T32 \"Tank\" z roku 1923. Jen čekám kdo hodí další :papa

Ale jak řiká Chechet, chtělo by to něco lehčího :) Ale pak znalci jako Kurt asi budou muset mlčet :D a jen koukat :)

PS 2Sova: Ten zelenej hokus pokus jsem někde viděl!! Je to tříkolka že jo?? Sakra byl to článek o tříkolkách, ale kde to bylo :myslim:myslim Ta hlava :(

[upravil dne 16/5/06 Devilstorm306]

Odesláno

ten zelenej hokus pokus je prej Renault C15x...ona je to totiž auto hádanka z renault fóra,kterou sem nevěděl...jediný co sem tipnul správně byla francouzká designérská škola...tipl sem citroen.Takže žádné RVHP Kurte:roker,aspon v něčem vedu 1:0:D... Jinak Bugatti T 32 samozřejmě!:aut i Éliška na něm jezdila;)

Odesláno

Jinak žádám od administrátorů udělení speciální Trofeje Peugeot clubu za nejprohlíženější Topic v poměru doba založení/navštěvnost...:D pamětní medaile by se šiklaa:aut

Odesláno
Původně zaslal: Sova

PORSCHE 917???????????

917!!!!!!!!!!!!:grr:bojim:bojim No teeeda, a já jsem myslel, že jsi znalec...

NENI to 917. Je to jiný krásný autí ;)

PS: Já jsem na 917 háklivej, je to muj milášek a sen :) (a že jich mam hodně) Ale ty ceny- ani Krejčíř by si jí asi nemohl dovolit :(

Odesláno

Ne :) Je to Porsche to jsi uhádnul... když já mam uchylku na Porsche, Hondy a rozrůstá se to u mě silně i na Peugeoty... :D No tak teď už to ale asi bude zase rychlý :) Jen upozorním, že jsou vlastně 3-4 modely Porsche který si jsou dost podobný, takže typněte ten správný ;):papa

PS: Model tohodle auta jsem dostal jako malý škvrně za hračku :) Už tehdy jsem blbnul po Porsche :D

Odesláno

Dík za diplom...čekám i nějakou prize money-nějakou čokoládku na dobírku:D)S těmi vlastními příspěvky...někdo musí být nadproduktivní snaživka:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...