Sova Odesláno 9. květen 2006 Odesláno 9. květen 2006 Po delším přemyšlení rozjíždím konkurenci hře poznej Peugeota(avšak,neopičím se, nezavisle na sobě i když později,mě napadlo něco podobného ale dle mého soudu o trošku lepšího)Pravidla sou taková:Bude se hádat vůz,nejen koncernu PSA,ale libovolné značky(s peugeoty by se zdroje za chvíli vyčerpaly),fotky nejsou omezeny jen na vlastní(tuto Marcelovu podmínku nechápu:bojim)Ten kdo uhodne značku a typ,při těžších případech jen značku,nebo kdo se nejvíc přiblíží apod. dává další obrázek auta .S dovolením sobě vlastním tedy začnu,jelikož se jedna o premiéru,dovolím si jednu nápovědu-jedná se o vůz PSA:aut Citovat
Guest minimaxa Odesláno 9. květen 2006 Odesláno 9. květen 2006 strašný a odpuzující vůz:P uhádl jsem? Citovat
Kurt Odesláno 9. květen 2006 Odesláno 9. květen 2006 Původně zaslal: minimaxa strašný a odpuzující vůz:P uhádl jsem? Ne ne, je to Talbot Murena S (Matra) :aut Citovat
Guest minimaxa Odesláno 9. květen 2006 Odesláno 9. květen 2006 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: minimaxa strašný a odpuzující vůz:P uhádl jsem? Ne ne, je to Talbot Murena S (Matra) :aut ze by to byl tygl..... Citovat
barenst Odesláno 9. květen 2006 Odesláno 9. květen 2006 Talbot potom koupil Peugeot, tak jeto takovy vzdaleny strejda od nas Lvicat . Citovat
Kurt Odesláno 9. květen 2006 Odesláno 9. květen 2006 Původně zaslal: barenst Talbot potom koupil Peugeot, tak jeto takovy vzdaleny strejda od nas Lvicat . Jo jo, ostatně i Peugeot 309 byl původně vyvíjen jako Talbot (Arizona). Citovat
aka Odesláno 9. květen 2006 Odesláno 9. květen 2006 a ja uz si myslela, ze je to cervene auto stojici an chodniku u cihloveho cihlove cerveneho domu.zase sem se netrefila:myslim Citovat
Sova Odesláno 9. květen 2006 Autor Odesláno 9. květen 2006 :rokerUhádl dokonce i typové označení S se myslím pozná podle zadního křidélka,Jinak motor uprostřed pohon zadních kol 2,2 čtyřválec Talbot 140 HP(S) slabší verze tuším 116 a devadesat,třímistné kupé,vepředu sou tři sedačky,S je nejcennější asi 479 kusu,zamýšleli i 3.0 V6 ale sšlo z toho...Kurte dávej:aut Citovat
Kurt Odesláno 9. květen 2006 Odesláno 9. květen 2006 Kurt sice neuhádl, ale to nevadí. Napsal správné označení, takže je na něm řada. Opět něco od PSA: Citovat
Sova Odesláno 9. květen 2006 Autor Odesláno 9. květen 2006 Pro zajímavost MATRA je zkratka:Mechanique Aviation et TRAction a v žadném případě nesouhlasím že to je hnusné auto,ale vlastně někdo holky jiný vdolky jak se řiká Citovat
Sova Odesláno 9. květen 2006 Autor Odesláno 9. květen 2006 Původně zaslal: Kurt Kurt sice neuhádl, ale to nevadí. Napsal správné označení, takže je na něm řada. Opět něco od PSA: CITROEN DS že by??? Citovat
Sova Odesláno 9. květen 2006 Autor Odesláno 9. květen 2006 Oblíbené auto Louise de Funése...DS tuším znamená Déesse což je v překladu bohyně Citovat
Sova Odesláno 9. květen 2006 Autor Odesláno 9. květen 2006 tak teda dávám,podle mě i podle googlu sem uhodnul...i když mi to Kurt už dneska asi nepotvrdí Tak tedy trošku zavodnické exotiky:roker Citovat
Marcel505 Odesláno 9. květen 2006 Odesláno 9. květen 2006 Původně zaslal: barenst Talbot potom koupil Peugeot, tak jeto takovy vzdaleny strejda od nas Lvicat . Barenste, ale v době výroby Mureny to ještě nebylo pod koncernem PSA, že? Citovat
Sova Odesláno 9. květen 2006 Autor Odesláno 9. květen 2006 Původně zaslal: Sova Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: barenst Talbot potom koupil Peugeot, tak jeto takovy vzdaleny strejda od nas Lvicat . Barenste, ale v době výroby Mureny to ještě nebylo pod koncernem PSA, že? I kdyby nebylo tak co na tom???Právo na značku Matra Má PSA takže se dá říct že je to vůz PSA Citovat
vector Odesláno 9. květen 2006 Odesláno 9. květen 2006 Původně zaslal: Sova ještě zepředu Pokud se šeredně nepletu, tak je to Caparal J2 z roku tak 1970, přesněji zřejmě finální verze, podle čísla 66 , ta co byla tehdy rychlejšlí, než McLarens. Přesněji , než MCLaren M8F. http://www.photoessayist.com/canam/chaparral/chaparral.htm Neškodí pár technických údajů http://www.mulsannescorner.com/chaparral2j.html Ta fotka zepředu je dobová, všiměte si té super helmy [upravil dne 9.5.06 vector] Citovat
Sova Odesláno 9. květen 2006 Autor Odesláno 9. květen 2006 Pravda pravdoucí Chaparral 2J Třírychlostní speciál:cool:Tak dávej...Něco těžšího at to tady chvilku vydrží [upravil dne 9.5.06 Sova] Citovat
Kurt Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 Původně zaslal: Sova tak teda dávám,podle mě i podle googlu sem uhodnul...i když mi to Kurt už dneska asi nepotvrdí To bude tím, že Kurt se musí věnovat také jiným činnostem, než nonstop vysedávat na foru. Auto jsi poznal, jde skutečně o Citroen DS (typ 19) pro více informací: http://automix.centrum.cz/clanek.phtml?id=6403 obrázek: http://www.reportmotori.it/Citroen%20Ds.jpg Citovat
vector Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 Původně zaslal: Fusion Tak já střečlim od boku BMW M1, první prototyp jen v červené barvě, oboustranně obtékaný zadní spoiler, tak rok 93 .. je to možný ? Zasouvací dveře, jol to byla paráda... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.