Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Po delším přemyšlení rozjíždím konkurenci hře poznej Peugeota(avšak,neopičím se, nezavisle na sobě i když později,mě napadlo něco podobného ale dle mého soudu o trošku lepšího)Pravidla sou taková:Bude se hádat vůz,nejen koncernu PSA,ale libovolné značky(s peugeoty by se zdroje za chvíli vyčerpaly),fotky nejsou omezeny jen na vlastní(tuto Marcelovu podmínku nechápu:bojim)Ten kdo uhodne značku a typ,při těžších případech jen značku,nebo kdo se nejvíc přiblíží apod. dává další obrázek auta :roker.S dovolením sobě vlastním tedy začnu,jelikož se jedna o premiéru,dovolím si jednu nápovědu-jedná se o vůz PSA:aut

post-0-14109594466041_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

:roker strašný a odpuzující vůz:P

uhádl jsem?

Ne ne, je to Talbot Murena S (Matra) :D:aut

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: minimaxa

:roker strašný a odpuzující vůz:P

uhádl jsem?

Ne ne, je to Talbot Murena S (Matra) :D:aut

ze by to byl tygl..... :D

Odesláno
Původně zaslal: barenst

Talbot potom koupil Peugeot, tak jeto takovy vzdaleny strejda od nas Lvicat .

Jo jo, ostatně i Peugeot 309 byl původně vyvíjen jako Talbot (Arizona). :)

Odesláno

:rokerUhádl dokonce i typové označení S se myslím pozná podle zadního křidélka,Jinak motor uprostřed pohon zadních kol 2,2 čtyřválec Talbot 140 HP(S) slabší verze tuším 116 a devadesat,třímistné kupé,vepředu sou tři sedačky,S je nejcennější asi 479 kusu,zamýšleli i 3.0 V6 ale sšlo z toho...Kurte dávej:aut

Odesláno

Kurt sice neuhádl, ale to nevadí. Napsal správné označení, takže je na něm řada. Opět něco od PSA:

post-0-1410959446652_thumb.jpg

Odesláno

Pro zajímavost MATRA je zkratka:Mechanique Aviation et TRAction a v žadném případě nesouhlasím že to je hnusné auto,ale vlastně někdo holky jiný vdolky jak se řiká

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Kurt sice neuhádl, ale to nevadí. Napsal správné označení, takže je na něm řada. Opět něco od PSA:

CITROEN DS že by???
Odesláno

Barenste, ale v době výroby Mureny to ještě nebylo pod koncernem PSA, že?

Odesláno
Původně zaslal: Sova

Původně zaslal: Marcel505

Barenste, ale v době výroby Mureny to ještě nebylo pod koncernem PSA, že?

I kdyby nebylo tak co na tom???Právo na značku Matra Má PSA takže se dá říct že je to vůz PSA
Odesláno

ještě zepředu

Pokud se šeredně nepletu, tak je to Caparal J2 z roku tak 1970, přesněji zřejmě finální verze, podle čísla 66 , ta co byla tehdy rychlejšlí, než McLarens. Přesněji , než MCLaren M8F.

http://www.photoessayist.com/canam/chaparral/chaparral.htm

Neškodí pár technických údajů

http://www.mulsannescorner.com/chaparral2j.html

Ta fotka zepředu je dobová, všiměte si té super helmy :)

[upravil dne 9.5.06 vector]

Odesláno

tak teda dávám,podle mě i podle googlu sem uhodnul...i když mi to Kurt už dneska asi nepotvrdí:roll

To bude tím, že Kurt se musí věnovat také jiným činnostem, než nonstop vysedávat na foru. ;)

Auto jsi poznal, jde skutečně o Citroen DS (typ 19) pro více informací: http://automix.centrum.cz/clanek.phtml?id=6403

obrázek: http://www.reportmotori.it/Citroen%20Ds.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Tak já střečlim od boku BMW M1, první prototyp jen v červené barvě, oboustranně obtékaný zadní spoiler, tak rok 93 .. je to možný ? Zasouvací dveře, jol to byla paráda...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...