Devilstorm306 Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Já znám to červený auto v pozadí To je, ale profláknutá legenda To vepředu, jsem někde viděl. Bylo v jedný nejmenovaný počítačový hře. Je to amerika co? Když v těch já se moc nevyznám :myslim No uvidíme co ostatní, kdyžtak večer zapátrám Už jsem tu dneska propásnul 2 auta Citovat
uf0n Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Původně zaslal: Sova Sem si jistý a dávám další...tohle auto stojí u nás ve stodole a čeká na zrestaurování...tak hádejte A ja som si isty, ze je to Auburn model 8 Phaeton alebo tak nejak a tak mozte niekto dat nejake faro..... Citovat
Sova Odesláno 15. květen 2006 Autor Odesláno 15. květen 2006 V některých hrách bývá provedení speedster,zejmena oblíbené u hollywoodských hvězd v třicátých letech,tahle verze má o trošku jiné označení a je to Phaeton...Tak tedy napovím,to auto vedle je značky Cord,a Cord právě koupil koncem třicátých let tuto automobilku,z níž je tento typ jako hádanka:roker...samozřejmě to tedy je Amerika,a právo na značku má myslím GM... Název automobilky je shodný s názvem jednoho města v USA,to už je myslím velká nápověda... Citovat
Sova Odesláno 15. květen 2006 Autor Odesláno 15. květen 2006 To UfOn no uznávám je to Auburn 852 Phaeton...niekto nemože dat nejaké faro,faro možeš dať jedině ty,lebo si uhodol ty!!!(Napsal som to spravne po slovensky??) Citovat
Sova Odesláno 15. květen 2006 Autor Odesláno 15. květen 2006 beztak je to těžké,sem zvědav jestli na to někdo příjde Citovat
Kurt Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Původně zaslal: Sova beztak je to těžké,sem zvědav jestli na to někdo příjde Iso Rivolta Lele, s řízením vpravo. Vzdávám se uznání i cti vložit další vůz. Citovat
Sova Odesláno 15. květen 2006 Autor Odesláno 15. květen 2006 myslel že mě super admin bojkotuje:cool:...Smekám teda,tady má někdo v hlavě encyklopedií automobilů...Tak schválně jestli to Kurt uhodne...to by mě zajímalo...samozřejmě i ostatní... Citovat
Kurt Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Původně zaslal: Sova myslel že mě super admin bojkotuje:cool: to bys poznal! Dost srandy.................. Co tak Hillman Super Imp? http://www.motorbase.com/vehicle/by-id/748/ Citovat
Sova Odesláno 15. květen 2006 Autor Odesláno 15. květen 2006 sereš mě:Dpřemýšlím co na tebe vymyslet... Citovat
Kurt Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Původně zaslal: Sova chutovka pro kurta A já si zrovna říkal, že nechám vyniknout kolegy! Ale Talbotka ještě napíšu. Je to: Talbot Lago T150 Coupé. http://www.supercars.net/cars/1787.html Citovat
Sova Odesláno 15. květen 2006 Autor Odesláno 15. květen 2006 Tak když ti to tak palí tak se m dám obrázek auta,který vubec neznám a zajímalo by mě co to je,snad mě poučíš Citovat
Sova Odesláno 15. květen 2006 Autor Odesláno 15. květen 2006 mimochodem ten talbot je krásnej...takovýho veterána mít:mrk Citovat
uf0n Odesláno 15. květen 2006 Odesláno 15. květen 2006 Původně zaslal: Sova To UfOn no uznávám je to Auburn 852 Phaeton...niekto nemože dat nejaké faro,faro možeš dať jedině ty,lebo si uhodol ty!!!(Napsal som to spravne po slovensky??) Sova ano presne 852, som si nevedel spomenut a nenapisal si to spravne po slovensky Viem, ze by som mal davat auto, ale ja nemam zbierku fotiek a po internete sa mi nechce hladat Citovat
Kurt Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 Původně zaslal: Sova Tak když ti to tak palí tak se m dám obrázek auta,který vubec neznám a zajímalo by mě co to je,snad mě poučíš Tak to nepoučím. Tohle neznám. Jen při pohledu na tu fotku mě napadla základní poučka z autoškoly (když jsem dělal papíry na malou motorku). Fichtl od auta se prý pozná mj. podle toho, že auto má blinkry - a to tohle nemá! Takže sorry, ale netuším (přijde mi to jako slepenice automobilů vyráběných v zemích RVHP). No a to další - ten závoďák - pochopitelně vím, ale opravdu nechám vyniknout ostatní (momentálně je to tady tak, že Sova zadává a Kurt odpovídá a to myslím nebylo účelem hry). Citovat
chechet Odesláno 16. květen 2006 Odesláno 16. květen 2006 jinak ja bych upustil od kdejakych zavodnich a polozavodnich vymyslu a radsi bych hadal jenom klasicka osobni auta, at uz seriozni prototypy nebo serie. tech ruzne upravenych zavodnich jsou mraky a nikdo se v tom nevyzna / nehada. to sem taky muzem rovnou davat v garazi zbastlene motokary, o kterych vi pouze jejich autor jak se jmenuji. tot jenom muj skromny nazor (pac se v tom co tady sazite vubec nechytam ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.