Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já znám to červený auto v pozadí :) To je, ale profláknutá legenda :D To vepředu, jsem někde viděl. Bylo v jedný nejmenovaný počítačový hře. Je to amerika co? :) Když v těch já se moc nevyznám :roll:myslim No uvidíme co ostatní, kdyžtak večer zapátrám :papa Už jsem tu dneska propásnul 2 auta :(

Odesláno
Původně zaslal: Sova

Sem si jistý a dávám další...tohle auto stojí u nás ve stodole a čeká na zrestaurování...tak hádejte

A ja som si isty, ze je to Auburn model 8 Phaeton alebo tak nejak ;) a tak mozte niekto dat nejake faro.....:papa

Odesláno

V některých hrách bývá provedení speedster,zejmena oblíbené u hollywoodských hvězd v třicátých letech,tahle verze má o trošku jiné označení a je to Phaeton...Tak tedy napovím,to auto vedle je značky Cord,a Cord právě koupil koncem třicátých let tuto automobilku,z níž je tento typ jako hádanka:roker...samozřejmě to tedy je Amerika,a právo na značku má myslím GM... Název automobilky je shodný s názvem jednoho města v USA,to už je myslím velká nápověda...

Odesláno

To UfOn no uznávám je to Auburn 852 Phaeton...niekto nemože dat nejaké faro,faro možeš dať jedině ty,lebo si uhodol ty!!!:roker(Napsal som to spravne po slovensky??)

Odesláno

beztak je to těžké,sem zvědav jestli na to někdo příjde

Iso Rivolta Lele, s řízením vpravo. Vzdávám se uznání i cti vložit další vůz.;)

Odesláno

myslel že mě super admin bojkotuje:cool:...Smekám teda,tady má někdo v hlavě encyklopedií automobilů:aut...Tak schválně jestli to Kurt uhodne...to by mě zajímalo...samozřejmě i ostatní...

post-0-14109594531015_thumb.jpg

Odesláno

To UfOn no uznávám je to Auburn 852 Phaeton...niekto nemože dat nejaké faro,faro možeš dať jedině ty,lebo si uhodol ty!!!:roker(Napsal som to spravne po slovensky??)

Sova ano presne 852, som si nevedel spomenut :super a nenapisal si to spravne po slovensky :P:D Viem, ze by som mal davat auto, ale ja nemam zbierku fotiek a po internete sa mi nechce hladat :roker

Odesláno

Tak když ti to tak palí tak se m dám obrázek auta,který vubec neznám a zajímalo by mě co to je,snad mě poučíš;)

Tak to nepoučím. Tohle neznám. Jen při pohledu na tu fotku mě napadla základní poučka z autoškoly (když jsem dělal papíry na malou motorku). Fichtl od auta se prý pozná mj. podle toho, že auto má blinkry - a to tohle nemá! :mrk

Takže sorry, ale netuším (přijde mi to jako slepenice automobilů vyráběných v zemích RVHP).

No a to další - ten závoďák - pochopitelně vím, ale opravdu nechám vyniknout ostatní (momentálně je to tady tak, že Sova zadává a Kurt odpovídá a to myslím nebylo účelem hry).

Odesláno

jinak ja bych upustil od kdejakych zavodnich a polozavodnich vymyslu a radsi bych hadal jenom klasicka osobni auta, at uz seriozni prototypy nebo serie. tech ruzne upravenych zavodnich jsou mraky a nikdo se v tom nevyzna / nehada. to sem taky muzem rovnou davat v garazi zbastlene motokary, o kterych vi pouze jejich autor jak se jmenuji.

tot jenom muj skromny nazor (pac se v tom co tady sazite vubec nechytam :D )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...