Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, 
přesčasem mě vyskočili tyhle kontrolky (ABS,ESP Fault) následná diagnostika objevila vadné PZ číslo ABS. Tak jsem ho objednal a vyměnil. 
Nicméně se po čase hlášky objevily znovu, ale pak třeba zase zhasli. Na diagnostice nic nebylo. Tady jsem někde našel, že by to mohla ještě dělat slabá baterka nebo snímač brz. pedálu.
Teď o víkendu, mě to svítilo trvale a diagnostika hlásila chybu P11B2. Tak jsem zkontroloval konektory u EGRu a saní. A teď kontrolka nesvítí. Ale uvidím u delší jízdy.

Nevíte prosím co s tím? Čeká mě STK a nechci riskovat, že mě vyhodí, když se kontrolky rozvití. Předem děkuji za rady, či nápady. 

Odesláno

Nevím jak u tebe, ale mě nedávno taky vyskakovalo ABS/ESP OFF, Faulty a to hlavně když jsem přidával plyn. Napřed to vyhodilo chybu snímače tlaku a nakonec to byl vstřik. Na jaře jsem vyměnil i zbylé vstřiky. Ale já mám eHDi 1,6. U předchozí 407 mi vybíhalo depoluty faulty a nakonec po mnoha pokusech to byla slabá baterka.

Držím palce 

• O 2 týdny později...
Odesláno

Díky všem za rady. Už snad vyřešeno. Nakonec to byl kroužek pravého kola, a po jeho výměně to už nesvití. A přišli jsme na to, že jsme za jízdy porovnávali rychlosti jednotlivých kol na diagnostice. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...