Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 307 - odřený nárazník

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím vás přátelé, abych vás uvedl do problematiky, zrovna dnes ráno, jsem se potěšil nad tím, že už mám auto připravené na zimu a že už mě nic nebude tížit, až zase na jaře přezouvání kol. Vyjdu před dům, tam mě odchytne otec souseda že mi "trochu" poškrábal nárazník.... O tom, že si trochu popletl pojem trochu a trochu hodně debatovat nechci.

Ve směs to asi není nic hrozného, spíš tam nechal on více svého laku než toho mého sebral, ale jsou i místa kde moje fialová metalíza zmizela úplně a je tam pod tím, základní černá barva.

Mám tedy 2 otázky...
1. Jak to opravit? Co jsem tak řešil s tátou, tak nejspíš koupit barvu a lak, na to se váže další otázka, jak zjistím jakou mám barvu laku, respektivě nějaké číslo, či jinou identifikaci, podle které mi tu barvu namíchají.
2. Kolik to tak bude stát? S tím kdo mi to auto naboural, tím že to je sousedův otec, tak jsme uzavřeli gentlemanskou dohodu, že to co to bude stát, tak zaplatí. Rád bych teda na něj měl připrav enou nějak ou cenu, kterou by to tak přibližně mohlo stát, aby měl i on nějakou představu.

Díky za všechny rady a tipy a přikládám fotku "trochu" odřeného nárazníku, neříkám, že to je totálka, ale pod pojmem trochu, si asi představuju něco jiného.

1665149382826.jpg

1665149382830.jpg

1665149382832.jpg

Odesláno

Normálně to nahlašte na pojišťovnu.. viníka to bude stát pár stovek na zvýšené ceně POV ručení, ty dostaneš na tohle několik tisíc a nejlépe uděláš, když koupíš stejný nárazník na vrakovišti a ještě ti zbyde ;) Když to budeš chtít stříkat, tak to bude vždy vidět, nakonec to bude stát nesmysl peněz a času a nikdy to nebude dokonalé 

Odesláno (upraveno)

ten nový profi lak bude taky odlišný od zbytku auta :roker, řešil bych to přes pojišťovnu a ještě na tom vydělal , jak psáno výše 😉

Upraveno uživatelem ozzy56

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...