Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Spiatocky 206 1,4Hdi


jogi24

Recommended Posts

Ahoj chalani. 

Mam problem zo spiatockami na mojej 1,4Hdi rv.2002. Samo po zisteni,ze nesvietia hned poistky-OK. Tak klasika spinac na prevodovke. Kupeny novy a ...nic. Ziarovky su dobre, napetie do konektoru dostavam. Zo spinaca na prevodovke ide kabel na lavu stranu pri RJ motora, kde je 2pinovy konektor. Ten vyzera byt OK. Ako-kam to leze dalej? Z toho konektra vychadza cerveny tenky drot,ale na spiatockach cervny nieje,myslim,ze tam ide kremovo biely... Takze sa este niekde musi prerusovat. 

Neviete mi niekto poradit? Pripadne niekto schemu spiatociek nemate?

dakujem za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ten konektor myslis medzi RJ motora a hdlom na nadobku ostrekovaca? Ak je to on,tak som ho kontroloval,mal by byt OK. Z neho ide cerveny kabel niekam asi dnu do interieru ale do spiatociek mi ide kremovo biely kabel. Este sa to asi niekde prepaja.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle schematu vyse to vypada, ze v BSI je to jen proklemovane natvrdo z jednoho konektoru (vstup z hlavniho svazku 10PR) do druheho (vystup do svazku kabiny 46HAB)

Ja se ted pri prekopavce kompletni elektriky a dodelavani vybavy na tom pinu pro svazek kabiny napojoval dratem k samostmivacimu zrcatku, aby se pri zpatecce oddtemnilo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taak chalani. DAKUJEM Vam za ochotu pomoct. Nakoniec to bola "takova blbost". Takze konektor pri RJ motora je tam, ale ja mam 1 drot a 2pinovy konektor.

Do BSI To ide  cervenym kablom do cerveneho konektora na pin c.4 (asi len ako info pre RJ ). Pramo sa prepaja vo vnutri BSI na cierny konektor PIN c.4 a odtial von.

V kufri je rozdvojovaci konektor je na privode a ja som mal zoxidovany pin c.2. Po odstaneni oxidacie ziadna zmena, a tu je prdel: Jedna ziarovka mala zaoxidovanu objimku a preto nesvietila, a ta druha bola odpalena tak,ze ani prti svetlu nebolo vidiet prerusene vlakno ziarovky. Az pri klepani po ziarovke bolo vidiet slabunke zaiskrenie na pripojovacich vodicoch vo vnutri ziarovky.

Takze vsetko som rozobral aj BSI aj spinac prevodovky,aby som prisiel na to ze su v prdeli 2ziarovky a jeden konektor.

dakujem Vam vsetkym za ochotu pomoct.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...