Stepka Odesláno 20. září 2022 Odesláno 20. září 2022 Zdravím všechny, mám problém u mé 206sw, 1,4 16V, ventilátor topení mi fouká až když nastartuju, bez nastartování nefouká. S tímto problémem jsem se nikdy u žádného auta nesetkal. Čím by to mohlo být? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. září 2022 Odesláno 20. září 2022 To není žádný problem to je naprosto normální. Mají to tak všechny auta. Ventilator ma veliký odběr tak je to nastaveno aby se spustil až po nastartování, stejně tak třeba vyhřívání zadniho okna a zrcátek. Možná u nějakých starších ročníků aut to mohlo běžet i bez nastartování, ale u novějších určitě ne. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 20. září 2022 Odesláno 20. září 2022 (upraveno) Trochu bych upřesnil, mají to tak Peugeoty, nejspíš i Citroën... Ale třeba renault, VW, škoda, opel fouká hned po otočení klíčku Nehledě na stáří. Upraveno 20. září 2022 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
davidse Odesláno 20. září 2022 Odesláno 20. září 2022 308 to má také i denní svícení se rozsvítí asi po 3 sekundách po nastartování Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.