Přejít na obsah

Stepka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

Vše od uživatele Stepka

  1. Zdravím všechny, mám problém u mé 206sw, 1,4 16V, ventilátor topení mi fouká až když nastartuju, bez nastartování nefouká. S tímto problémem jsem se nikdy u žádného auta nesetkal. Čím by to mohlo být?
  2. Děkuji všem co mi poradili , po vyndání a rozebrání startéru jsem zjistil že na jednom uhlíku byla spadla dielektrická podložka , takže tím si vysvětlují onen zkrat.
  3. Zdravím lidi mám 306 1.4 benzín , myslíte ,že by špatně fungující startér mohl spálit kontakty v spínací skříňce ? Všem moc děkuji za odpovědi. Štěpán
  4. Mam klicek zlomeny v zamku spinacky, muzu nechat trvale druhou polohu klicku a mezi draty narvat vypinac popr. vypinace?
  5. Tomu všemu rozumím , ale potřebuji poradit jestli nekdo nevi u P 106 1.0 1098 který kabely spinaji 2. Polohu spinacky,
  6. Zdravím kluci, poradí mi někdo jak zapojit startování na mé 106, abych úplně odstavil spínačku ? Mám startovací tlačítko, ale pořád otáčím klíčkem a až pak startuju tlačítkem. A prosím nechci rady abych si radši opatřil novou spínačku .
  7. Stepka

    106 XN S1 1.0 5dv

    Zdravím mám 106 v litru, v docela žalostném stavu a žere mi to 5-5,5l
×
×
  • Vytvořit...