longstarr Odesláno 2. září 2022 Odesláno 2. září 2022 Ahoj Chtěl bych se zeptat na radu, zda se daji nekde koupit hydrostely pro Peugeot 407 3,0 V6 benzin. (ES9A) Na ACI.cz jsou v rozpadu pouze zvdihatka ventilu. Na strankach motora.cz jsem nasel taky pouze zdvihatka. Co jsem koukal na youtube, nemel by byt problem ze zdvihatka hydrostel vyklepnout a vymenit ho. Nebo se pletu a prodava se pouze jako soucast celeho zdvihatka? Díky za radu Citovat
longstarr Odesláno 2. září 2022 Autor Odesláno 2. září 2022 Hmm. Cara pres rozpocet Daji se koupit znacky INA nebo MAXGEAR. ty stoji kolem 100,- za kus. Ale mam pochybnosti o kvalite. No vzit 24x Febi uz vyjde skoro na 9000,- Ma cenu ty zdvihatka zkouset rozebirat a cistit? Navodu je mraky, ale pak si rikam, ze to rozeberu a spatne hydrostely stejne nenajdu Zatim jeste nejsou v haji, ale budu muset udelat rozvody, tak jsem chtel rovnou vymenit tesneni ventilu a ty hydrostely Citovat
ChouLu Odesláno 2. září 2022 Odesláno 2. září 2022 Ina je uplně v pohodě na jiné motorizace je používám bez problému Citovat
inoxing Odesláno 2. září 2022 Odesláno 2. září 2022 Daji se vyklepnout a vycistit. A jestli budes brat novy, tak urcite INA, jak radi kolega. Citovat
longstarr Odesláno 2. září 2022 Autor Odesláno 2. září 2022 Tak to jste me celkem potesili INA zdvihatko se prodava za 104,- To uz se vyplati koupit nove nez to rozebirat. Nejake tipy na znacku pro tesneni driku ventilu? Victor reinz, Elring, Ajusa? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.